theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο ΑΣΗΜΆΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΉΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!


          Μετά από απουσία μηνός επανέρχομαι στα της μουσικής από εκεί ακριβώς που είχαμε μείνει. Ένα από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα με τίτλο «Ο κήπος» που θα παρουσιάσουμε  θεωρείται και είναι είναι ένα από τα καλύτερα ίσως ζειμπέκικα που γράφτηκαν ποτέ! Ένα τραγούδι  που ο δημιουργός μέσα από τους στίχους του υμνεί το μεγαλείο της ζωής! Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ με γενικό τίτλο «Σωκράτης Μάλαμας» (αρχικά ο τίτλος του δίσκου ήταν «Ο Λαβύρινθος» αλλά επειδή υπήρχε άλλος παλιότερος δίσκος του Ρος Ντειλι ομότιτλος, απεσύρθη) που κυκλοφόρησε το 1996. «Ο κήπος» λοιπόν δικό σας χωρίς άλλα!
1.                                                                                                               Ο κήπος
Μουσική-στίχοι-ερμηνεία: Σωκράτης Μάλαμας   
            Συνεχίζουμε με δύο ακόμα «σκόρπια» τραγούδια με κοινή συνισταμένη τη φωνή της Λιζέτας Καλημέρη.Το πρώτο είναι μια σύνθεση του Χρήστου Τσιαμούλη (οι μυημένοι θα θυμούνται το συγκρότημα «Δυνάμεις του Αιγαίου») σε στίχους της ίδιας της Λιζέτας Καλημέρη με τίτλο «Εδώ είναι ο κόσμος μάτια μου» και περιλαμβάνεται στον δίσκο με γενικό τίτλο «Αφύλακτη σκοπιά» που κυκλοφόρησε το 2004.
2.                Εδώ είναι ο κόσμος μάτια μου  
Μουσική: Χρήστος Τσιαμούλης
Στίχοι-ερμηνεία: Λιζέτα Καλημέρη
          Το επόμενο τραγούδι με τη φωνή πάλι της Λιζέτας Καλημέρη είναι σε μουσική αλλά και στίχους του Μιχάλη Χανιώτη, ενός ακόμα δημιουργού από τη βόρεια Ελλάδα, που περιλαμβάνεται  στο δίσκο «πάντα υπάρχει κάτι» που κυκλοφόρησε το 2005 και έχει τίτλο «Αιντε στη γη τα μάτια σου»
3.       Αιντε στη γη τα μάτια σου
Μουσική-στίχοι: Μιχάλης Χανιώτης
Ερμηνεία: Λιζέτα Καλημέρη
Καλή ακρόαση
Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου