theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

     

     Προχτές τη Δευτέρα σε εκείνη την αρκετά οργισμένη ανάρτηση-καταγγελία στηλιτεύσαμε την επονείδιστη πράξη της κατάδοσης και συνάμα δεόντως  ραβδίσαμε   τους δράστες, όπως τους αρμόζει, ρουφιάνους, σπιούνους, καρφιά.  Όμως εντελώς  αδικαιολόγητα και βεβιασμένα επιρρίψαμε τις ευθύνες σε ορισμένους ανθρώπους. Βεβαίως αυτό έγινε , εμμέσως αλλά τα τσουχτερά υπονοούμενα τους φωτογράφιζαν. Κυρίως εκείνο το "τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια"  Να όμως που σήμερα πολύ πρωί, λάβαμε το εξής μήνυμα από την ίδια την Gooogle που σαφώς αποκαθιστά την αλήθεια και μας ανοίγει τα μάτια. 
    

Κύριε Κόλλια επειδή είστε επί πολλά χρόνια συνακόλουθός μας, κάναμε αποδεκτό το αίτημά σας και σε πλήρη αντίθεση με τα οριζόμενα & εφαρμοζόμενα και κατ’ εξαίρεση στο άτομό σας, σας αποκαλύπτουμε ότι η αναφορά εναντίον της ιστοσελίδας σας έγινε πλειστάκις από αρκετά άτομα, κοντά στα πενήντα, όλα δημότες του Δήμου Ζαχάρως. Η δε αρχική αναφορά είχε αποστολέα τον πρώην δήμαρχο κ.Πανταζή Χρονόπουλο και η αμέσως επόμενη τον ήδη παραιτηθέντα αντιδήμαρχο κ. Παναγόπουλο Παναγιώτη [1]. Βεβαίως αυτή η αποκάλυψη γίνεται μετά την συγκατάθεση και των δύο αναφερομένων.
Μετ' εκτιμήσεως 
Gooogle Hellas

    Αγαπητοί μου  στην κυριολεξία βγήκα από τα ρούχα μου, οπότε όχι μόνο παίρνω πίσω όλες τις καταγγελίες αλλά ζητώ και συγνώμη από όλα αυτά τα πρόσωπα που αδίκως τους κατήγγειλα ως ρουφιάνους και σπιούνους. Περίτρανα αποδείχθηκε ότι πολλάκις στα κεραμίδια δεν νιαουρίζουν μόνο τα κατσούλια.
    Στο μέλλον δε όχι μόνο δεν θα στρέφομαι εναντίον τους αλλά θα συναινώ σε οτιδήποτε υποστηρίζουν, πετάει ο γάιδαρος πετάει και κολυμπάει και τραγουδάει και όλα τα κάνει,
    Ό,τι πει ο Δήμαρχος.

[1] Τι αχάριστος που είναι ο κόσμος. Μα καλά ο Πανταζής, τόσα του έχω σούρει αλλά ο Παναγιώτης γιατί; Τόσα και τόσα έχω γράψει υπέρ του. Άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου, περισσότερο όμως των ανθρώπων.

1 σχόλιο: