theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

ΒΑΛΑΝΤΗΣ: ΓΟΛΓΟΘΑΣ-ΣΤΑΥΡΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ

   Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, μέρα του επιταφίου θρήνου για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και επέλεξα να τιμήσω έναν επί γης Χριστό μετά  τον Μιχάλη στο ίδρυμα ανιάτων, που χόρευε ζεμπέκικο με το καροτσάκι και με τη χάρη και γαμώτο χτύπαγε το παπούτσι του [κλικ ΕΔΩ]
    Μιλώ και τιμώ τον Βαλάντη, που όπως έχω αναφέρει είναι ένα από τα σπάνια μουσικά φαινόμενα. Είναι 18 χρονών, τσιγγάνος, τυφλός και παίζει κιθάρα και τραγουδάει και μάλιστα δικά του τραγούδια, και στοίχους και μουσική. Καταλαβαίνετε τι μεγάλο φαινόμενο αρκεί να τον δείτε στα ωραία του βίντεο. Είναι σύντροφος της Σταθούλας, εγγονής από την Κινέζα[ Διωνυσία όπως γράφει] του αέιμνηστου κουμπάρου μου, του Μιράλ [κλικ ΕΔΩ] [Αλήθεια δεν ξέρω το όνομά του] μια και όλος π κόσμος έτσι τον ήξερε]. Είναι και τα δυο τους ΑΜΕΑ και γνωρίστηκαν στην Σχολή τυφλών της Θεσσαλονίκης και από τότε είναι αχώριστοι, σιαμαίοι. Μάλιστα προχτές η Σταθούλα γέννησε στην Καλαμάτα το το κοριτσάκι τους.
     Το yannitsochori. blogspot.com θα κάνει μια εκστρατεία για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, όπως πριν αρκετά χρόνια τον Μπάμπη [κλι ΕΔΩ]
   Πιστεύω και σας παρακαλούμε και εγώ και τα παιδιά, ότι θα ανταποκριθείτε, καθένας με τον τρόπο του. Ήδη οι πρώτες προσφορές είναι ..παρά πόδας.
    Όμως κάνω έκλυση στο φίλο παπά του Χωριού, και στους σεβαστούς Πρόεδρο του Χωριού και δήμαρχο Ζαχάρως να δείξουν πρώτοι το παράδειγμα.
Αμήν
Δείτε τα βίντεο και μετά αποφασίστε:






Υπόψη Βαλάντης έχει κανάλι αναζητήστε το
γράφοντας " Βαλάντης Σταμούλης" ή valantisv3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου