theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ

       Για τον Βαλάντη έχουμε γράψει αρκετά, αλλά επειδή είναι ένα σπάνιο μουσικό φαινόμενο και συνάμα ένα άτομα με αρχές και χαρακτήρα αν και είναι παιδί κάτω των 18 ετών, στο μέλλον. θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο και θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι μουσικό ταλέντο είναι, ξέρει ήδη 5 όργανα: Κιθάρα, πιάνο, κλαρίνο, πνευστά και ντραμς,΄ Έπιασε το δικό μου  τρίχορδο, πράγμα που έχει να κάνει αρκετά χρόνια  κι αμέσως έπαιξε ένα ταξίμι καταπληκτικά. Μια μέρα θα σας δείξω πώς κουρντίζει με τα μαγικά του χέρι και αυτί ένα οποιοδήποτε όργανο.  
    Τούτο το καλοκαιράκι, όπως λέει το δημοτικό άσμα, δεν θα κυνηγούμε τα πουλάκια αλλά τις γλυκές νότες του Βαλάντη. Προγραμματίζουμε αρκετές εμφανίσεις σίγουρα θα τις υλοποιήσουμε. Ήδη θα συμμετέχει στο μουσικό σχήμα του "Σταθμού" στον Αγιαννάκη. Πήγαμε προχτές και οι άνθρωποι, μουσικοί και μη έμειναν έκθαμβοι οι Γιώρηδες και η Μίνα! 
     Χτες βράδυ πήγαμε στο "Σταθμό¨" για μια σχετική πρόβα, όποτε αύριο το βράδυ, Σαββατόβραδο, θα είναι η πρώτη του εμφάνιση. 

   Παράλληλα με τους φίλους θα διοργανώσουμε μερικές εμφανίσεις στη Ζαχάρω και την Κυπαρισσία, αρχίζοντας από το Γιαννιτσοχώρι.
Οι φωτογραφίες είναι χθεσινοβραδινές
 
[αύριο μερικά βίντεο]
Σημερινό του Σαββάτου

Είχε έρθει στην αυλή της Λουκίας και μια στιγμή παίρνει το μπουζούκι μου και αρχίζει πραγματικά να το χαϊδεύει κι αφού το κούρντισε ...ερωτικά, ιδού τι έκανε που αμέσως το έστειλε

 σε φίλους του. Το κινητό το παίζει με    .... με κλειστά τα  μάτια!  
Εγώ τον κοιτούσα μαγεμένος....

     ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ      
ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ
      ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου