theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΞΕΧΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για την ανάρτηση ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ SUGARTOWN λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από κάποιον ανώνυμο, το οποίο δημοσιεύθηκε σαν σχόλιο. Σήμερα γίνεται ανάρτηση μια και ακολουθεί απάντηση δική μου. Προς Θεού, πιστεύετε δεν πιστεύετε,  τούτο το Blog χωρίς να μονοπωλεί την αλήθεια και το σωστό, δεν είναι με ΚΑΝΕΝΑΝ είτε λέγεται Αλεξανδρόπουλος, Αγραπιδάς, Πανταζής (αυτό μας έλειπε..) αλλά στα μέτρα του δυνατού, είναι και για αυτό προσπαθεί και παλεύει, με το δίκιο, με την μεριά του αδύνατου και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και Δημοκρατία = Νόμοι, Θεσμοί, πλειοψηφία.Έτσι κρίνει ενέργειες, πράξεις και συμπεριφορές και είτε τις επικροτεί είτε τις καταγγέλλει.

 ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΖΟΥΡΤΣΆΝΟΣ ΕΙΠΕ ΌΤΙ" ΚΑΛΗ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ. ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΕ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΑΑΑΘΑΡΕΕΕΕΕΣ?????? 

 Απάντηση:
  •  Για τον Αλεξανδρόπουλο είσαι πολύ άδικος και εσύ και ο Ζουρτσάνος που επικαλείσαι. Δεν είναι δυνατόν να αρνούμαστε ότι ο άνθρωπος, παλεύει και αγωνίζεται με σθένος και μια συνέχεια στουλάχιστον με αυτά που πρέσβευε προεκλογικά. Ξεχνάς τον αγώνα του πριν να ορκιστεί;.  Μόνο μια ερώτηση: Εάν δεν ήταν ο Αλεξανδρόπουλος στη Ζαχάρω δεν θα είχε επικρατήσει απόλυτη σιγή νεκροταφείου με όλα τα επακόλουθα;
  • Για τον Πανταζή που είναι πολλά χρόνια μπροστά, τι να πω: Εάν γράψεις στην αναζήτηση, που είναι στη δεξιά στήλη, επάνω-επάνω τη λέξη Πανταζής θα έχεις 8 σελίδες απαντήσεις..
  • Για τις καντίνες στο χωριό μου έχω γράψει πάρα πολλά, (βρες στην πλαϊνή αναζήτηση) Τώρα εάν είναι καθαρές ή όχι  δεν είμαι ντετέκτιβ, ούτε θέλω επουδενί να παίξω τέτοιο ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου