theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΠΛΑΤΕΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ: 2ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - ΛΑΪΚΑΤΖΗΔΕΣ

Νέες εξελίξεις για την πλατεία! Ιδού:
           Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός των άλλων, με ομοφωνία συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή, όπως ο νόμος ορίζει, που θα επιληφθεί το θέμα της πλατείας που κοχλάζει. Πρόεδρος της επιτροπής ορίσθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Λαμπρόπουλος και μέλη δυο δημοτικοί υπάλληλοι.

Πραγματικά ευχόμαστε η επιτροπή να επιτελέσει έργο και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε αυτό το απαράδεκτο αλαλούμ της πλατείας. Ωφέλεια θα έχουν  και οι γύρωθε επαγγελματίες αλλά και όλοι οι δημότες.
Βεβαίως κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά ρε παιδιά μήπως αργήσατε λιγάκι; Από τη μια επιτροπή έπρεπε να είχε συσταθεί από το 2003 κι από την άλλη για φέτος μου φαίνεται πέταξε το πουλάκι. Τελικά μέχρι τώρα, όλο αυτό τον καιρό πόσο είναι το ποσό που έχει χάσει ο δήμος;  Πάνω-κάτω θα είναι περίπου όπως και τα χαμένα από τους διάφορους λαϊκατζήδες*, που φθάνουν το σημαντικό ποσό των 43.000 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε. Έτσι δεν είναι;  Πάντως η εισήγηση της υπηρεσίας, που δημοσιεύεται παραπλεύρως (κάνε κλικ επάνω), είναι πλήρης και εμπεριστατωμένη.
Ίδωμεν 

 * Επί του προκειμένου θέματος κατα τη συζήτηση στο τελευταίο Δ.Σ ο Πρόεδρος κ. Χαραλαμπόπουλος ανάφερε ότι αυτό το ποσό οφείλεται στη μεγάλη δυσκολία να πληρώσουν οι γύφτοι όπως αποκάλεσε τους τσιγγάνους. Επ΄ αυτού α) το ποσό είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να ενέχονται πολλοί λαϊκατζήδες, αν όχι όλοι. Ο δε κ. Αλεξανδρόπουλος. επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κι αυτό το θέμα το ενέταξε στη όλη πελατειακή λειτουργία του δήμου. β) Εάν βεβαίως αληθεύει και δεν παρακούσθηκε η λέξη, επειδή το γύφτος είναι λίγο ή πολύ, ρατσιστικό και δεν συνάδει με τις σύγχρονες απόψεις και αξίες νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει σχετική ανάκληση, αν όχι συγνώμη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου