theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μικρή μήνυση και ..απολογία!

       Είπαμε βεβαίως τον Αύγουστο να πάμε πιο χαλαρά αλλά πως το λένε το κόβει η π.... το γαμ.  Λοιπόν εντός, εκτός και επί τα αυτά....
Τις προάλλες λάβαμε ένα μήνυμα - σχόλιο από τον Καλλικράτη, το οποίο και δημοσιεύσαμε αμέσως ως σχόλιο. Σήμερα γίνεται ανάρτηση μαζί με δική μας απάντηση.

{Η δεοντολογία των bloggers ορίζει ότι οταν διαγράφεται μια ανάρτηση η διαγράφεται εντελώς χωρίς να αφήνει "ίχνη" η δεν διαγράφεται και φθάνει το θέμα μέχρι το τέλος με όλα τα σχόλια και τις απαντήσεις.Τώρα την εντύπωση που δίνεις σε εμάς τους αναγνώστες είναι ότι κάτι συνέβηκε εδώ μέσα με τον Λαμπρόπουλο ,απλά μερικοί δεν στάθηκαν τυχεροί να παρακολουθήσουν τι συνέβη.Τώρα προσπαθούμε να βρούμε την λύση του αινίγματος που μας έβαλες}.

Καλλικράτη, γνωστέ ανώνυμε, όλα αυτά που λες περίπου είναι σωστά, αλλά δε νομίζεις ότι σε μια επιλογή επιδρούν αρκετοί παράγοντες εκτός από τη «ψυχρή δεοντολογία» που βεβαίως είναι πρωταρχική; Ναι μεν αλλά…. Έτσι η ανάρτηση που κατέβηκε ήταν δική μου απάντηση στο σχόλιο του ανώνυμου 3:20 της 3 Αυγούστου «Αξιότιμοι συμπολίτες» ….με τη βεβαιότητα ότι είναι του αντιδήμαρχου, αν και αυτό έχει μικρή σημασία. Όμως, μετά από δυο μέρες, με πήρε τηλέφωνο ο κος Λαμπρόπουλος και με βεβαίωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό το σχόλιο και κανονίσαμε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Εγώ μετά από αυτά προτίμησα να κατέβει η απάντηση και να γίνει σχετική ανάρτηση. Αυτό ήταν όλο και τίποτα άλλο, κανένα αίνιγμα! Κατέβηκε μόνο η δική μου απάντηση και όλα τα σχετικά κείμενα και σχόλια παρέμειναν. Έχω τη βεβαιότητα ότι έπρεπε έτσι να γίνει, προκειμένου να έχουμε μια αναφορά και από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο. Πιθανώς να έκανα και λάθος. Όμως αφενός δεν είμαστε επαγγελματίες και αφετέρου η δεοντολογία και το δίκιο ορίζουν ότι στον όποιο κατηγορούμενο ή απλώς αναφερόμενο, πρέπει να διαθέτονται όλα τα μέσα για να απολογηθεί, να τοποθετηθεί . Καλύτερα να αθωωθούν δέκα ένοχοι παρά να δικασθεί ένας αθώος. Νομίζω ότι αυτά δεν θα γίνουν, ούτε καν, ενδείξεις για μια εικονική πραγματικότητα!


Εξάλλου σας ενημερώνω ότι χθες
το πρωί έγινε η συνάντησή μας
 με τον αντιδήμαρχο κ. Λαμπρόπουλο
και αύριο-μεθάυριο θα αναρτηθεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου