theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

2000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΛΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ/ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ;

     Κάπως τυχαία, μετά από αρκετό καιρό έπεσε στην αντίληψή μου ένα γεγονός που εκ πρώτης όψεως ερμηνεύεται ως μια επονείδιστη, κατηγορητέα πράξη,  συνηθισμένη των παλικαριών της Sugartown. Από την όμως κάλλιστα μπορεί να κρύβεται ένα μεγαλούργημα.(Μη χαμογελάτε έτσι είναι!) 
Μήπως είναι οι κ.κ. δήμαρχος και
αντιδήμαρχος  προσωπιδοφόροι;
      Αναφέρομαι στην μετακίνηση του δημάρχου και του αντιδημάρχου Ζαχάρως στη Λυδία της Καβάλας  για ένα πρωινό συνέδριο με την όχι ευκαταφρόνητη πίστωση των 1000 ευρώ έκαστος. Βεβαίως δεν είναι και το μεγάλο σκάνδαλο αλλά τώρα με τέτοια κρίση που ματώνει η κοινωνία  στην κυριολεξία, τέτοια ποσά και τέτοιες ....εκδρομές είναι προκλητικές και απαράδεκτες. Μα είναι δυνατόν να φέρονται με τόσο θράσος και αναισχυντία;  (1). 
Μα καλά τι δουλειά έχουν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως στο συνέδριο ιαματικών πηγών στη Λυδία της Καβάλας;
    Για σταθείτε όμως, από την άλλη μεριά εάν, κάποιος από τους κ.κ.  ήταν εισηγητής σε ένα επιστημονικό σχετικό θέμα; Τότε ζητώ χίλιες συγνώμες και τα παίρνω πίσω όλα τα παραπάνω. Και εξηγούμαι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, το μεγαλούργημα. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη ότι οι πηγές της Λυδίας με του Καϊάφα έχουν κοινό συστατικό το υδρόθειο, ιδανικό για μυοσκελετικές παθήσεις, δερματοπάθειες και άσθμα, τότε πολύ πιθανό να έγινε μια σχετική εισήγηση. Τότε δεν δικαιολογείται η μετάβαση και όλα τα έξοδα;Αν λόγου χάρη, η εισήγηση ήταν κάτι περί της επίδρασης θείου στη στύση (2)" δεν θα είχε  παγκόσμια απήχηση και θα έφερνε τη Ζαχάρω μας στην πρώτη θέση της επικαιρότητας; Μάλιστα! Όπως τότε  με το γαμοπάζαρο.. Θυμάστε;Μακάρι τα πράγματα να έχουν έτσι κι ας γκρινιάζω. Πολύ θα χαρώ!!! 
{Επειδή το όλο θέμα άπτεται αρκετά της ιατρικής επιστήμης αλλά και αυτής των ιστοριοδιφών,  κρίνεται απαραίτητη η άποψη του φίλτατου  Σωτ. Σωτηρόπουλου, που είναι και γιατρός  και έχει καθαρό μυαλό εκ Δίβρης ορμώμενος, αλλά και της καλής μας Ζωρζέτ Δρακοπούλου  που εντρυφά στην αρχαία ιστοριογραφία του Καγιάφα και οσονούπω θα προβεί στην μεγαλεπήβολη έκδοση σχετικού βιβλίουπου θα κάνει μεγάλο πάταγο στην περιοχή.}
  
(1)  Η πίστωση εγκρίθηκε για το 1ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιαματικών Λουτρών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14/07/2013 στο συνεδριακό κέντρο της Λυδίας. Τώρα γιατί αναφέρεται ως έκτακτο στη σχετική απόφαση, που δημοσιεύεται παραδίπλα, ούτε ο Θεός δεν το γνωρίζει.
(2)Το θείο που είναι ιερό στοιχείο της φύσης αλλά και η στύση έχουν πανάρχαιη, θεία σχέση. Δες: ¨Η Θείωση της Αφροδίτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου