theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ..

    Μετά το πρώτο ξέρασμα του ναζισμού της συμμορίας χρυσής αυγής, πράγμα που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, ένα βράδυ τηλεφωνήθηκα με τον αξιότιμο κουμπαράκο μου, Γιώργο Ζήρο. Από το ένα στο άλλο φθάσαμε στο κρίσιμο ερώτημα εάν γινόταν στη Ζαχάρω να διοργανώσουμε μια αντιφασιστική συγκέντρωση. 
Και μου λέει ο Γιώργος: "Κουμπάρε σίγουρα ονειροβατείς. Θα είμαστε δύο, εγώ και εσύ". 
      Τι να κάνουμε; Ποιος γνωρίζει τα πράγματα καλλίτερα; Οπότε κι εγώ ..κεφάλια μέσα. Όμως μας έτρωγε και τους δυο...Κάπως, κάτι έπρεπε να κάνουμε για τον περιρρέοντα χρσαυγιτισμό. Ήταν ανάγκη και ο τόπος μας να δείξει, έστω και μεμονωμένα, τη συμπαράταξή του. Δεν είναι μόνο οι μπουνταλάδες χρυσαυγουλάδες που μολύνουν τον τόπο μας, είμαστε και εμείς ΕΔΩ και πρέπει να δείξουμε το ανάστημά μας!!! 
   Και να τι αποφασίσαμε: Θα κατασκευάσουμε ένα μεγάλο πανό με ανάλογα συνθήματα (1) μπρος πίσω και θα το περιφέρουμε οι δυο μας όχι μόνο στους δρόμους της Ζαχάρως, αλλά και αλλού.. 
Μπράβο κουμπάρε αυτό θα κάνουμε!!!!!



(1)Ιδού ένα τέτοιο στην εικόνα ή αυτό:

 [ΌΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΔΕΝ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ]
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ



        Και να πού όλα αυτά πήραν σάρκα και οστά το Σάββατο το απόγευμα. Αφού το φτιάξαμε στη "γιαύκα της επανάστασης", το εγκαινιάσαμε  πανηγυρικά με επιβλητικό τρόπο στο στάδιο Ζαχάρως (στο ημίχρονο του αγώνα  Ξενοφώντα Κρέστενας-Γούμερο 4-2). Πρέπει δε να τονίσουμε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
  Ιδού τα  σχετικά  ....πειστήρια: (Δυστυχώς δεν βγάλαμε φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο).








................................................................................

 Την άλλη μέρα, χθες Κυριακή το απόγευμα, επιχειρήσαμε να κάνουμε το ίδιο στο γήπεδο Ζούρτσας (Φιγαλίας), όπου έπαιζε ο τοπικός Απόλλων με τον Πανωλενιακό. Όμως δυστυχώς ο διαιτητής απαιτούσε  άδεια από την ΕΠΣ Ηλείας και συνεπικουρούμενος από μερικούς θερμοκέφαλους, υπερπατριώτες δεν μας το επέτρεψαν, χωρίς καν να ενημερωθούν τι γράφει. Κρίμα και πάλι κρίμα, περισσότερο για αυτούς τους ίδιους ..... 
Παρόλα αυτά εμείς τους χαρίζουμε την αγάπη μας και σε μια νέα ανάρτηση θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο από το απίθανο γηπεδάκι τους, που  σημειωτέον το χορτάρι και όλα τα απαραίτητα είναι έργο των ιδίων των παιδιών-παιχτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου