theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ SUGARTOWN

                Επειδή στην αίθουσα του προχθεσινού Δ.Σ. έλαβαν χώρα αρκετά γεγονότα προς το παρόν θα αναφέρουμε αρκετά περιληπτικά σε δυο-τρία και τα υπόλοιπα αναβάλλονται (1) για άλλη μέρα.
              Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Α] Το θρυλικό πανό, που τόσος ντόρος έγινε στα στάδια Ζαχάρως και Φιγαλίας, αναρτήθηκε στα κάγκελα της εισόδου του Πνευματικού Κέντρου που έγινε το Δ.Σ.

Β] Πριν αρχίσει η συνεδρίαση μοίρασα σε όλους τους παρευρισκομένους συμβούλους και απλούς δημότες το παρακάτω εικονιζόμενο έγγραφο-καταγγελία για το μεγάλο πρόβλημα του Βιολογικού Καθαρισμού και του Καγιάφα. Όλοι το δέχθηκαν εκτός από δύο κυρίως …λεβέντες, τους οποίους επειδή η στάση τους προσβάλει μια από τις βασικότερες αρχές της δημοκρατίας που είναι η ανοιχτή ενημέρωση και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αισθάνομαι την ανάγκη να τους αναφέρω και τους δυο. 
Είναι ο αντιδήμαρχος κ. Λάκης Λαμπρόπουλος και ο κ. Κότσιφας από τη Σμέρνα. Ο  πρώτος μάλιστα όταν του έριξε μια ματιά το πέταξε προκλητικά στο πάτωμα. Ούτε καν πέρασε από το μυαλό του ότι έτσι καταπάτησε την ίδια τη Δημοκρατία. Ήταν ένα μικρό δείγμα  της παιδείας και της δημοκρατικής του αγωγής. (2)

Γ] Από τα άλλα σπουδαία δρώμενα για σήμερα καταλήξαμε στο βίντεο με πρωταγωνιστή πάλι τον κ. Λαμπρόπουλο που με …κατακεραυνώνει για την προχθεσινή κριτική, καυστική και δριμύτατη, που του κάναμε από τούτο εδώ το βήμα.

    (3)

(1) Τελικά μετά την κάθετη αντίδραση όλης της Αντιπολίτευσης αναβλήθηκε και το οξύ θέμα για ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Ζούρτσας, που τόσο έντονα ξεσήκωσε τους Ζουρτσάνους, φίλους και μη.
(2) Όπως καταλαβαίνετε ο Κύριος Δήμαρχος αντέδρασε με αυτόν τον αχαρακτήριστο τρόπο επειδή δήθεν θιχθηκε ξα θίχτηκε  εξαιτίας της προχθεσινής μας σκληρής κριτικής.
(3) Ξέρετε ποιος χειροκροτεί στο τέλος του βίντεο; Ο χρυσάυγουλος, που λέγαμε προχτές, εκείνος ο κρυφοφασιστάκος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου