theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


                 Πολύ καλά φωνάζω από παλιά ότι οι χρυσαύγουλοι είναι ντιπ θρασύδειλοι και ....μυαλό ξυράφι. Μετά λοιπόν το δημοσίευμα της 12/10 Κλικ ΕΔΩ), την Τρίτη προσπάθησα να ξαναμπώ στη αποτρόπαιη σελίδα του αλλά τζίφος. Πλέον εμφανίζεται αυτό το μήνυμα:


        Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη. Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα.
          Φαντάζεστε τι έγινε; Με τη δημοσίευση τον ...τύπαρο τον έπιασε κρύα τρεμούλα και την απέσυρε.. Νόμιζε ο ανόητος ότι θα έμενε κρυφή.
Αλλά το πιο ωραίο είναι αυτό όταν του τόνισα τη δειλία του στο τηλέφωνο που την κατέβασε άρον-άρον, με φοβέρισε ότι μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για κλούβιο χρυσαύγουλο εντελώς......(1)

(1) Παραδέχομαι ότι τον σιγοντάρισα για κάτι εκδηλώσεις που έγιναν μέσω της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών, αλλά καν δεν ήξερα για τα..περπατήματά του. Αυτό μας έλειπε... Εξάλλου πρέπει να ομολογήσω, αν και αυτό είναι λίγο εισοδισμός, την κάθετη αντίληψη της συζύγου του, Φωτεινής με τέτοια πράγματα και μπράβο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου