theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σε προσωρινή αργία ο Δήμαρχος Τοπείρου

xatzievaggelou

-Τέθηκε σε προσωρινή αργία μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος
-Όρισε ως αντικαταστάτη του τον κ. Φώτη Πυροστιάνη 
Στον ορισμό του προσωρινού του αντικαταστάτη, μετά και την υποβολή του σε καθεστώς προσωρινής αργίας από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, προχώρησε την Τετάρτη ο δήμαρχος Τοπείρου κ. Στέλιος Χατζηευαγγέλου.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Χατζηευαγγέλου τέθηκε σε αργία μετά την πρωτόδικη καταδίκη του τον Μάρτιο του 2013 για παράβαση καθήκοντος. Το δικαστήριο έκρινε τότε ένοχο τον Δήμαρχο Τοπείρου, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 14 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για έναν χρόνο, καθώς ο ίδιος δεν έθεσε σε παύση ανταποκριτή του ΟΓΑ ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα. Ο κ. Χατζηευαγγέλου άσκησε έφεση η οποία και εκδικάζεται στις 7 Οκτωβρίου.Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης κ. Αθανάσιο Καρούντζο ο οποίος λίγες μόνο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό έθεσε σε αργία τον κ. Χατζηευαγγέλου.
Ως προσωρινός αντικαταστάτης του Δημάρχου Τοπείρου ορίστηκε ο κ. Φώτης Πυροστιάνης, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Χατζηευαγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου