theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Ι

ΜΠΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΚΤΩΣΗ 
ΚΑΙ ΚΩΛΥΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!!




    Αμάν τι γίνεται πάλι σε αυτή την έρμη τη Ζαχάρω. Οι λεβέντες της Sugarton δεν ξέρουν από που και πως να προφυλαχτούν από τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης. Όλη η περιοχή τις τελευταίες μέρες έχει βουίξει από την καινούργια καταδίκη όχι μόνο του περιώνυμου Πανταζή, αλλά και των πρώην δημάρχων Μπάμη και Δημ. Χρονόπουλου και του τότε δημοτικού συμβούλου Ν. Φωτόπουλου, εξυπακούεται χωρίς να έχει σημασία εάν ήσαν αχυράνθρωποι ή όχι.  Μάλιστα η καταδίκη είναι από το τριμελές Εφετείο Πύργου αφού και η πρωτόδικη απόφαση στο μονομελές Ειρηνοδικείο ήταν ακριβώς η ίδια, 6 μήνες φυλάκιση. Το σοβαρό του θέματος είναι ότι καταδικάστηκαν για    απιστία με σκοπό, λένε πολλοί, τη  λαμογιά. Σχετικά με όλα αυτά ... Κλικ ΕΔΩ, στον απαράμιλλο Νοδάρο. 
  Όμως επειδή καταδικάσθηκαν για καραμπινάτη απιστία, όλοι οι λεβέντες πέφτουν και σε άλλο δόκανο, εκείνο πλέον του Ν.3852 (Καλλικράτης) και έχουν σοβαρές συνέπειες, συγκεκριμένα:
α) Ο κ. Μπάμης σύμφωνα με το άρθρο 236 του 
ν. 3852 εμπίπτει από το δημοτικό του αξίωμα, του δημοτικού συμβούλου κι ακόμη δεν δύνανται να πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές. 
β) Ο  ... μέγας Πανταζής, έκπτωτος ων για άλλη καταδίκη κι αυτός αποκλείεται από τις επόμενες εκλογές. Ο δε Μήτσος, που έμπλεξε εν τη αφελή απληστία του  και αυτός αποκλείεται από τις επόμενες εκλογές όπως και οι άλλοι δύο.
γ) Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε ο εν πολλοίς ή εν ολίγοις αμαρτίες Φωτόπουλος. καθότι η καταδίκη έχει επίπτωση στην δουλειά του ως δημόσιος υπάλληλος (διαθεσιμότητα και τέτοια).
 Πραγματικά ο δήμος μας κι εμείς όλοι υφιστάμεθα μεγάλη τιμωρία. Θα στερηθούμε την ακριβή τους υπηρεσία ...
  Δεν γνωρίζω δε ποιος είναι αναπληρωματικός που θα αναπληρώσει τον κ. Μπάμη μια και τα πράγματα τρέχουν με ...διακόσια!

(1) Μα ο αθεόφοβος εδώ είχαμε χαλασμό του κόσμου με τα αποκαΐδια της πυρκαγιάς να καίνε και τα μοιρολόγια για τους αδικοχαμένους να μην έχουν σωπάσει κι αυτός πήγε να βγάλει τη μίζα του. Μα και οι άλλοι ρεμουλιμέντα του κερατά, εκτός εάν η πίστωση, τα μάνεϊ πήγαιναν στον δήμο!!! Εάν είναι δυνατόν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου