theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ/ Πανταζής Χρονόπουλος


     Αρχικά ας ασχοληθούμε με την  προσφώνηση του κουμπαράκου μου την οποία θεωρώ - εννοείται όχι μόνο εγώ - τουλάχιστον άστοχη, να μην πω εντελώς απαράδεκτη και σοβαρό ολίσθημα.  Δεν γίνεται επουδενί να αντιπαρατίθεσαι με έναν άνθρωπο και να τον πολεμάς και από την άλλη να του χαρίζεις τέτοιους χαρακτηρισμούς.  Με ένα λόγο τι θυσίασε ο Πανταζής και έγινε ο πρώτος του τόπου; Ξεκίνησε από ένας συνταξιούχος μπάτσος και έγινε ο πρώτος νοικοκύρης του τόπου στο μάνεϊ. Έτσι δεν είναι;  Η αγάπη εκφράζεται με τα έργα καθενός και όχι με τα λόγια, που είναι τόσο εύκολο! Για να δούμε όμως τι αγάπη δείχνουν τα έργα του επί τόσα χρόνια δήμαρχος και καπετάνιος του τόπου.  Είναι αγάπη και ενδιαφέρον όταν όχι μόνο δεν κάνεις τίποτα το ουσιαστικό αλλά καταστρέφεις κι αυτά που υπήρχαν: Αλήθεια ο Καγιάφας δεν έχει γίνει η χαβούζα της Ζαχάρως; Πού είναι η φιλαρμονική το καμάρι της πόλης, Ο θρυλικός Ολυμπιακός;   Ο Βιολογικός γιατι έμεινε στα λόγια και το κλειστό  Γυμναστήριο γιατί έμεινε γιαπί;  Ποια είναι η παρέμβαση στον Πολιτισμό;  Αντιθέτως με εκείνα καραγκιοζιλίκια για νύφες στην Ουκρανία και τις επιδείξεις σαν πιστολάδες έχουμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Μήπως κάνω λάθος?  Εάν κάνω λάθος τότε πρέπει να του έχουμε όχι μόνο αγάπη αλλά και ευγνωμοσύνη!
Εκτός εάν αγαπά τον τόπο αλλά για άλλους λόγους δεν μπόρεσε να προσφέρει.  
Αυτά τα ολίγα ...... και περιμένω ....

        Πάμε τώρα στα λεγόμενα του κ Πανταζή:
       Μα σοβαρά κύριε Πανταζή σε ποιους απευθύνεστε? Μα καλά εσύ δεν ήσουν ο άρχοντας του τόπου για 12 χρόνια και βάλε; Για πες μας τι έκανες για το μόνοιασμα με τους άλλους και την ενότητα που τόσο επικαλείσαι με τέτοιο πάθος ποιος μπορούσε να σου συμπαρασταθεί όταν οι περισσότερες ενέργειες σου ήσαν λίγο ή πολύ επικίνδυνες ....? Αλήθεια πόσοι από τους συνεργάτες σου έχουν νταραβέρια με το νόμο και άλλοι έχουν μπει σε διαθεσιμότητα? Από τους πέντε προέδρους του Δ.Σ τους τρεις δεν τους καρατόμησες? Ούτε ο δικτατορίσκος Παπαδόπουλος να ήσουν, τον οποίον υμνείς κατά κάποιον τρόπο. Βεβαίως καλά κάνεις γιατί αυτή είναι η ιδεολογία σου!
       Πραγματικά ο λαϊκισμός σου δεν έχει όρια,  απύθμενος, όταν καταφέρεσαι με οργισμένο πάθος κατά των βουλευτάδων εσύ που όλους αυτούς τους αγκάλιασες και τους σιγοντάρισες. Εσύ πρώτος δεν τους ανέβαζες στην προεκλογική εξέδρα με γύφτικα ταμπούρλα, πρώτα τους πράσινους επί πασοκρατορίας και μετά τους μπλε επί δεξιοκρατίας και ακόμη και ψηφοδέλτια δεν μοίραζες?
       Σχετικά με το πολύπαθο Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό κόλπο και τον Αρχέλαο, ξέρουμε τις αντιδραστικές απόψεις σου, που αντί να εκμεταλλευθείς και να αξιοποιήσεις το χαρακτηρισμό natura και τα περιβαλλοντικά μέτρα και να προωθήσεις το "χλωμό" Π.Δ που θωρακίζει την παραλία από άνομα συμφέροντα και από καρχαρίες (1)  εσύ σήκωσες  μπαντιέρα δήθεν αγωνιστή και συμπαραστάτη των κατοίκων και  μάλιστα  το καυχάσαι. Ειδικά με τον Καγιάφα αντί να μπεις μπροστάρης στο mastrεr plan, σχέδιο για την ανάπτυξή του, επέλεξες άστοχους παλικαρισμούς και τουφεκιές στον αέρα. 
      Τι να πω για το δράμα του αγροτόκοσμου που με δακρύβρεχτα λόγια επικαλείσαι. ​​Όμως είναι λόγια ψεύτικα με κροκοδείλια δάκρυα γιατί τόσα χρόνια σε αυτά τα θέματα εσύ δεν κούνησες ούτε το μικρό σου δακτυλάκι. Επάνω σε αυτό έχω ο ίδιος μαρτυρία. Θυμάσαι που ήρθα και σου πρότεινα για το βιολογικό πάρκο τι μου απάντησες; Πάνε πάνω από 10 χρόνια αλλά το θυμάμαι λες και ήταν χθες! Κλικ ΕΔΩ
Τι άλλο να πω; Για τις τόσες νομικές διώξεις διόλου δεν αναφέρομαι. 
    Απλώς κοίταξε τους όμορους δήμους σε τι κατάσταση είναι και μετά δες την άθλια θέση της Ζαχάρως και ειλικρινά απολογήσου.  Εάν κάνεις κλικ ΕΔΩ θα δεις τι έταζες  και τι έχεις κανει ....
{Κύριε Πανταζή για όλα περιμένω απάντηση .. }

(1) Δεν γνωρίζεις ότι για τον μεγαλοεπενδυτή Παπά, που τόσο υμνείς, είναι αντίθετοι όλοι οι φορείς της Μεσσηνίας με πρώτον τον ίδιο το δήμο Κυπαρισσίας; 
    Δεν γνωρίζεις ότι η Ε.Ε έχει εκδώσει τελεσίγραφο, μπουγιουρντί ότι επίκειται καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λόγω των περιβαλλοντικών παραβιάσεων στην περιοχή; Αλλά η δική σου μεγαλοπρέπεια κάτι τέτοια τα γράφει ... στα παλιά του υποδήματα και για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου