theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Hμερίδα με θέμα «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ". / ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

     Την προηγούμενη Κυριακή (05.04.15) στα νερά μας, έλαβε χώρα μια σπουδαία ημερίδα με θέμα ήταν «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ". Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον κ. Αντώνη Τζαναβάρη στο μαγευτικό του ξενοδοχείο  (Ξενοδοχείο NATURA) και είχε αρκετή επιτυχία , καθότι παρευρέθηκαν  Πολλά θεσμικά Όργανα, από την Καλαμάτα και τους δυο πιο αρμόδιους δήμους, Κυπαρισσία και Ζαχάρω.
Πρέπει δε να τονίσουμε ότι:

  • Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο κουμπαράκος μου, ο Γιώργος Ζήρος, ο οποίος με μεγάλη μαεστρία καθοδήγησε άριστα την όλη διαδικασία.
  • Συμμετείχαν αρκετοί Ζαχαραίοι που έδωσαν την Ολυμπιακή χροιά, με πρώτους τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τον πρώην δήμαρχο και νυν έκπτωτο Πανταζή Χρονόπουλο. **
     Προσεχώς ΘΑ ΣΕ προβούμε Ανάρτηση Των παρεμβάσεων ΚΑΙ Των Τριών καθώς ΚΙ αυτή ΤΟΥ Αντώνη  Τζαναβάρη.
Όμως όλα τα λεφτά ήταν η παρέμβαση του γνωστού ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου, όπου με λόγια απλά, σταράτα κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα!  



* Επίσης μεγάλη εντύπωση έκανε η πλήρης εγκατάλειψη του λιμένα της Κυπαρισσίας από τον οικείο δήμο, που περιέγραψε στην ομιλία του ο πρόεδρος των Ψαράδων με λόγια απλά και σταράτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου