theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΙΑΝΑΣ" { ΑΡΧΑΙΟ ΑΙΠΥ} ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μια Μπαρακήτισσα και η άλλη Τρυπαία!!!!

Πραγματικά η προχθεσινή (19-1-2016) εκδήλωση στο Μέγαρο για το αρχαίο θέατρο της Πλατιάνας, Αρχαίο Αίπυ  από το "Διάζωμα" , ήταν καταπληκτική με τη μεγάλη αίθουσα γεμάτη από κόσμο, κυρίως από συμπατριώτες Ολύμπιους. Παρευρέθησαν δε και πολλοί επίσημοι από τους χώρους της πολιτικής και της Τ/Α, οι ποίοι εικονίζονται στις φωτογραφίες και πιστεύω να τους αναγνωρίσετε, αλλιώς και να τους αναφέρω είναι το ίδιο και το αυτό.


Οι ομιλίες της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Ερωφίλης - Ίριδας Κόλλια και των μελετητών αρχιτεκτόνων Θεμιστοκλή Μπιλή και Μαρίας Μαγνήσαλη ήσαν αρκετά κατατοπιστικές. Η μεν πρώτη κ. Κόλλια, αρχαιολόγος  έδωσε μια πλήρη εικόνα για τη θέση και την σημασία του αρχαίου θεάτρου και οι δυο αρχιτέκτονες έκαναν μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για το πρόγραμμα αναστήλωσης και αποκατάστασής του.

Μετά δε το τέλος της εκδήλωσης έγινε στο φουαγέ της αίθουσας μια μικρή δεξίωση όπου οι δυο σύλλογοι, της Μακίστου και του Χρυσοχωρίου με τους προέδρους τους, τον Φώτη Βλάχο (guest star της βραδιάς τον αποκάλεσε και δικαίως ο Σταύρος Μπένος και απρόβλεπτο) και την Παναγιώτα Κυριακοπούλου έκοψαν την πίτα για το 2016  και προσφέρθηκαν μερικά εδέσματα προσφορά των ιδίων μελών των συλλόγων. Σήμερα δημοσιεύουμε όλες τις σχετικές φωτογραφίες και σε προσεχείς αναρτήσεις το αξιόλογο υλικό  της βιντεοσκόπησης.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου