theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ (;) ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Π.Δ.

       Ο μεγάλος αναβρασμός στην περιοχή κατά του περιλάλητου Π.Δ.είχε ως  συνέπεια να λάβει χώρα πάνδημο συλλαλητήριο χθες το μεσημέρι στον θρυλικό πλάτανο της Ζαχάρως. Μάλιστα εκτός από ολόκληρο το Δήμο:η δημοτική αρχή με τον Πανταζάρα αλλά και όλη η αντιπολίτευση (μείζονα με τον Αλεξανδρόπουλο και ελάσσονα με τον Γιαννόπουλο (1) ) συμμετείχε και πήρε το λόγο και ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας, ο μέγας αντιστασιακός  Παν. Κατσίβελας (2) 
Κι έγινε που λέτε ένα μεγάλο καραγκιοζιλίκι!!! 
«Ταφόπλακα» οι απαγορεύσεις για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο
Πλήρης ανοργανωσιά και προχειρότητα!!!

    Βεβαίως όλοι αυτοί οι λεβέντες νόμισαν ότι ο κόσμος θα τους ακολουθήσει σύσσωμος και ότι θα κλείσουν το δρόμο κι άλλα τέτοια αντιστασιακά.Τελικά το θέμα εξελίχθηκε...ηρωικά! Η ιστορία πήρε τη μορφή της φάρσας. Μαζεύτηκαν καμιά 150ριά άτομα (όλο το εργατικό δυναμικό του δήμου και διάφοροι βαστάζοι) τα είπαν κανά μισάωρο και πέρα παν' οι άλλοι. Ούτε το δρόμο δεν κατάφεραν να κλείσουν. Πρώτος πήρε το λόγο ο Πανταζάρας και ήταν πυρ και μανία κατά του Τσιρώνη γόνου της παλιάς  οικογένειας των Τσιρωναίων από την Άλβενα που την στόλισε δεόντως με απειλές και τέτοια. Δεν αξίζει να αναφέρουμε κάτι σχετικά με τους υπολοίπους. Τα ίδια και τα ίδια που αναμασούν από την αρχή με την γνωστή τους τραγελαφικότητα. 
     Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως ευτυχώς που υπάρχει η Ε.Ε και ο χορός καλά κρατεί και δεν θα του περάσει κανενός, μικρού ή μεγάλου καταπατητή!!!

(1) Δεν γνωρίζω εάν όλοι αυτοί στο τέλος οι λεβέντες ένωσαν τις γροθιές τους, όπως συνηθίζεται  και βροντοφώναξαν το...δίκιο του εργάτη. Όλη η Ζαχάρω μια γροθιά, αγώνας-συμμαχία!!!! Κρίμα και πάλι κρίμα....
(2) Πέρυσι εκείνο το έκτρωμα του Σαμαρά το "Περιφερικό Πάρκο", που επιτρεπόταν η δόμηση σε όλες τις ιδιοκτησίες ανεξάρτητα σε ποιες ζώνες ανήκαν, π.χ Παπάς στο δάσος της Ελαίας, ο Κατσίβελας το δοξολογούσε. Τώρα όμως που ο Τσιρώνης  έκοψε τα πόδια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους Δομέστιχους, πιστός στις οικολογικές αξίες, τα έχουν βάλει όλοι εναντίον του. Εδώ φαίνονται τα πραγματικά αίτια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου