theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

όταν η Καινή Διαθήκη βάζει κανόνες στο σεξ!!!

                     το σεξ  ‘οπίσω σαρκός’  είναι αμαρτία ???
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Σχεδόν όλοι νομίζουν πως το Ευαγγέλιο και ο Χριστός και ο Χριστιανισμός γενικότερα, απαγορεύουν την ομοφυλοφιλία και τον ο π ί σ ω   σ α ρ κ ό ς   έ ρ ω τ α.  Αυτό είναι ένας μύθος, και είναι αισχρό να λένε τέτοια ψέμματα οι ιερείς, οι οποίοι αυτοί οι ίδιοι εφηύραν αυτόν το μύθο.   Π ο υ θ ε ν ά   σ τ α    4   ε υ α γ γ έ λ ι α   δ ε ν    α ν α φ έ ρ ε τ α ι   κ ά τ ι   τ έ τ ο ι ο .  Ποτέ ο Χριστός δεν αναφέρθηκε καν στην ομοφυλοφιλία, αλλά και με τις πόρνες ήταν ιδιαίτερα επιεικής και φιλικός...
    Υπάρχουν όμως πολλά αποσπάσματα στις επιστολές, κυρίως του ‘Αποστόλου’ Παύλου, και άλλων ( Ιούδα και Πέτρου), που κατηγορούν τον έρωτα, τη σάρκα, και ιδίως τον  ο π ί σ ω   σ α ρ κ ό ς   έρωτα!!!.  
   Τα αποσπάσματα αυτά, σήμερα βγάζουν πολύ γέλιο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως στούς παρελθόντες αιώνες υπήρξαν η  αιτία για διώξεις ομοφυλοφίλων . Ακριβώς όπως και σήμερα οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν τους ομοφυλόφιλους, καίνε ζωντανές όσες γυναίκες δεν δέχονταν να τις βιάσουν, κλπ.  Τα ίδια είχαν κάνει παλαιότερα και οι χριστιανοί. Αλλά ακόμα και σήμερα πολλοί Μητροπολίτες βρίζουν και καταριώνται δημοσίως τους ομοφυλόφιλους. (δεν είναι μόνο ο Αμβρόσιος)
  Η βάση του όλου προβλήματος ετέθη πριν 17 αιώνες στην Α ‘οικουμενική’ σύνοδο, όταν κάτι δεσποτάδες αποφάσισαν να προσθέσουν στα λόγια του Χριστού και τις επιστολές του Παύλου, κλπ. , συντάσσοντας έτσι ως ιερό βιβλίο την   Καινή Διαθήκη…


  Αλλά ας δούμε τις λέει στην Καινή Διαθήκη  ο Παύλος:

●--Επιστολή  προς Ρωμαίους, 1:26-27-32 (…) γι αυτό τους παρέδωσε ο Θεός σε άτιμα πάθη. Οι μεν γυναίκες άλλαξαν την φυσική χρήση στην π α ρ α  φ ύ σ η, ομοίως και οι άντρες άφησαν την φυσική χρήση και ‘καύτηκαν’ με τη θηλυκή χρήση, και τους αρέσει να πηγαίνουν άντρες με άντρες (…) όσοι κάνουν αυτά, τ ο υ ς   α ξ ί ζ ε ι   θ ά ν α τ ο ς!, όχι μόνο όσοι το κάνουν, αλλά και όσοι  αποδέχονται όσους το κάνουν.
    Ο Παύλος και σε άλλα σημεία
 κατηγορεί  τους αρσενοκοίτες, και τους βάζει μαζί με μοιχούς, κλέφτες, φονιάδες, και λέει πως δεν θα πάνε στη βασιλεία των ουρανών, άρα θα πάνε στην αιώνια τιμωρία, στην κόλαση.

Αλλά υπάρχουν και άλλα δύο σχετικά σημεία, σε άλλων επιστολές

●--δεύτερη Επιστολή Πέτρου ,  2:9-10  Ο Κύριος ξέρει να σώζει τους ευσεβείς από τους πειρασμούς, όμως τους άδικους τους κρατάει σε τιμωρία έως την ημέρα της κρίσεως, και ιδίως όσους ασεβείς  έχουν βρώμικες επιθυμίες  ‘ο π ί σ ω   σ α ρ κ ό ς’, (…)

●--Επιστολή Ιούδα: 7  (…) όπως τα Σόδομα και στα Γόμορρα, και οι διπλανές πόλεις, που παραδόθηκαν στην πορνεία ‘ο π ί σ ω   σ α ρ κ ό ς ’ , και τιμωρήθηκαν στην αιώνια φωτιά, για παραδειγματισμό  (…)

Σχόλια: Ο Παύλος δεν υπήρξε μαθητής του Χριστού, δεν τον γνώρισε καν. Απλώς, από διώκτης του χριστιανισμού έγινε μετά ένθερμος φανατικός οπαδός της δικιάς του εκδοχής… Όσο για τον Σίμωνα Πέτρο, αποκλείεται να έγραψε αυτός την επιστολή αυτή. Το ύφος των λόγων, -όπως και του Ιούδα- θυμίζει έντονα τον Παύλο, ή τέλος πάντων έναν συντηρητικό ιερέα οπαδό της Παλαιάς Διαθήκης…  Όποιος και να τα ‘γραψε, λέει κουταμάρες. Είναι αισχρό σε ένα βιβλίο που μιλάει για αγάπη,  να έχουν προσθέσει  κ α τ ά ρ ε ς   και να τιμωρούν  με  θ ά ν α τ ο  όσους κάνουν έρωτα…

Παράνομο  καί το  κ ο ρ ά ν ι,   καί το   ε υ α γ γ έ λ ι ο
  Παρόμοια αποσπάσματα υπάρχουν και στο Κοράνι. Θεωρεί ‘άπιστους τους ομοφυλόφιλους, αν και επιτρέπει να βιάζουν οι άντρες από πίσω τις γυναίκες, με την πρόφαση να μην γίνει τεκνοποιία, ούτε να χυθεί κάτω το σπέρμα! Σε πολλά μουσουλμανικά κράτη σκοτώνουν τους ομοφυλόφιλους, το ίδιο έκανε και ο Χίτλερ. (αλλά και στην Κίνα, και στην Ρωσία σήμερα φυλακίζονται)
  Δυστυχώς πόσο μοιάζει η Καινή Διαθήκη με το Κοράνι!!! Πριν λίγες μέρες διαβάστηκε ψαλτά το κοράνι στην Αγία Σοφία και όλοι προσέξαμε πόσο πολύ μοιάζει η ψαλμωδία με τις  ορθόδοξες λειτουργίες.
  Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό…  Το  θέμα  είναι  πως  τ ο   κ ο ρ ά ν ι   κ α ι   τ ο  ε υ α γ γ έ λ ι ο  (όπως είναι σήμερα) είναι π α ρ ά ν ο μ α,  α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ά, ρ α τ σ ι σ τ ι κ ά  , και πρέπει επειγόντως να  αφαιρεθούν οι επιστολές του Παύλου. Μέχρι να γίνει αυτό, όλες οι Καινές Διαθήκες παρανόμως κυκλοφορούν.

Αρχαία Ελλάδα , ομοφυλοφιλία και  ο π ί σ ω   σ α ρ κ ό ς
 Σε μερικές πόλεις επιτρεπόταν η ομοφυλοφιλία -αντρική και γυναικεία-, σε άλλες όχι. Ο Πλάτωνας στο Συμπόσιον μιλάει φιλικά, αλλά και με μπόλικη ειρωνία, για την ομοφυλοφιλία. Όμως σε ένα άλλο βιβλίο του μιλάει σοβαρά, και θεωρεί ως αφύσικο τον οπίσω έρωτα. Ο Αριστοφάνης σε πολλές κωμωδίες του καλαμπουρίζει με έναν γνωστό gay της εποχής του , τον Κλεισθένη (απλή συνωνυμία με τον πολιτικό). Συχνά αναφέρει τη φράση ευρύπρωκτος, όπως και μείς σήμερα ο λαός λέει την αντίστοιχη λέξη κωλόφαρδος, με ελαφρώς άλλη σημασία…
  Όμως στην Σπάρτη ο Λυκούργος είχε θεσπίσει αυστηρούς νόμους εναντίον της αντρικής ερωτικής φιλίας. Και με το δίκιο του, αφού ο ύψιστος σκοπός τότε ήταν ο αμυντικός πόλεμος έναντι των ξένων, και ύψιστη αρετή η ανδρεία…

Σχόλια περί οπίσω σαρκός:   Ας παραδεχτούμε την αλήθεια, πως ο ερεθισμός ‘οπίσω σαρκός’ προσφέρει ηδονή. Οι περισσότερες γυναίκες έτσι φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό. Ίσως εξηγείται από τα πολλά νεύρα που υπάρχουν εκεί, μάλλον εξηγείται από την φυσική ανάγκη για να βγουν τα περιττώματα. Άλλωστε όλες οι σωματικές λειτουργίες προσφέρουν ηδονή (είτε βγαίνει κάτι, είτε μπαίνει): φαγητό, ποτό, φτέρνισμα, κλάσιμο, χέσιμο, χασμουρητό, κλάμα,  κατούρημα.
   Αλλά και οι άντρες ερεθίζονται εκεί, και πολλοί απ’ αυτούς μετά θηλυπρεπίζουν, γίνονται ‘χαρωποί’ =αυτό σημαίνει η λέξη gay
  Η μέση λύση στο θέμα αυτό , -όπως και σε όλα-, είναι το ‘μέτρον’, το ‘ολίγον’. Ούτε πολύ, ούτε καθόλου. Δεν ζούμε στην αρχαία Σπάρτη… Δεν υπάρχει πιά Λυκούργος!
 ----Οι ομοφυλόφιλοι στις μέρες μας έχουν γίνει ήρωες, μόνο αυτοί αντιστέκονται στις παράνομες θρησκείες και στα τυραννικά καθεστώτα.  Θα πούμε όλοι: ‘Je suis omo’.
                                                antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
υστερόγραφο:
1. ‘Σοδομισμός’ ονομάζεται  ο έρωτας από πίσω. Η λέξη αυτή έχει προέλθει από μια παρεξήγηση: στην ‘Γένεση’ της Παλαιάς Διαθήκης αναφέρεται πως τα Σόδομα και Γόμορρα είχαν έκλυτο βίο και ο θεός τους έκαψε!!! Δεν λέει ακριβώς πώς έκαναν έρωτα οπίσω σαρκός.

2.  Παρακαλείται ο αναγνώστης να ανατρέξει στην Καινή Διαθήκη, στο πρωτότυπο κείμενο και στη μετάφραση, στα σημεία που υποδείξαμε, ώστε να εξακριβώσει του λόγου το αληθές. Εκεί θα δεί, επίσης πως η μετάφραση που κάνουν οι ‘θεολόγοι’ δεν είναι αληθινή αλλά παραποιημένη, για να μην σκανδαλίσουν τους πιστούς. Θα συγκρίνει ,επίσης, το ύφος του λόγου πόσο διαφορετικό είναι από αυτό των 4 ευαγγελίων. Και πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος σωστή μετάφραση στις επιστολές του ‘ταλιμπάν’ Παύλου. Δοκιμάστε και σεις να κάνετε σωστή μετάφραση, θα σοκαριστείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου