Είναι μια συνταγή από την
αγαπητή Δανάη στο Ηράκλειο
ΛοιπόνΑγοράζουμε μερικά σνίτσελ από τον χασάπη, χτυπημένα με το "αμόνι" και το σφυρί και ΟΧΙ με το μηχάνημα .....
Πρώτα τα αλατοπιπερώνουμε, μετά αλευρώνουμε και τα βάζουμε στη μαρινάδα για όλο το βράδυ στο ψυγείο.
2 αβγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
3 κ.σ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
λίγο θυμάρι
Τα ψήνουμε στους 180ο για 30 λεπτά με αέρα και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!! (1)
(1) Τα συνοδεύουμε με πατάτες "τηγανητές" (μπορεί μαζί μελιτζάνες, κολοκυθάκια) στο φούρνο (κλικ ΕΔΩ). Μπορούμε να τις ψήσουμε μαζί με τα σνίτσελ στην ίδια φουρνιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου