theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Την ιστορική μας Ζούρτσα θέλουν να την κάνουν Γκιουζέλα της Ν.Δ

     Κ  Α  Τ  Ω     Τ  Α    Χ  Ε  Ρ  Ι  Α    
 Α  Π  Ο    Τ  Η    Ζ  Ο  Υ  Ρ  Τ  Σ  Α

Κύριε  Βλάχο & κύριε Αλτάνη  η Ζούρτσα δεν είναι τσιφλίκι ούτε δικό σας αλλά ούτε και της Ν.Δ!!!


 Διαβάστε τι μας γράφει ο φίλος μου, ο Ζουρτσάνος




      Φίλε Θεόδωρε καλή χρονιά με υγεία
     Σου στέλνω μια ενημέρωση των συμβάντων κατά την προγραμματισμένη από τον Δήμο Ζαχάρως εκδήλωση - βράβευση των μαθητών του Λυκείου Ν. Φιγαλείας για την επιτυχία τους σε πανελλήνιο διαγωνισμό και το τρίτο βραβείο που κατέκτησαν με το ντοκυμαντέρ τους "Η Γκιουζέλ Ζούρτσα".
    Ο Δήμος λοιπόν αποφάσισε να διοργανώσει στις 22/12/2019 στο πρώην δημαρχείο Φιγαλείας μια τελετή με τον ως άνω σκοπό. Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία. Ακόμα και αυτή την τελετή όμως τα καμάρια που έχουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους φρόντισαν να την εκφυλίσουν και να την μετατρέψουν σε κομματική φιέστα της ΝΔ. Φρόντισαν λοιπόν οι διοργανωτές να καλέσουν: α) τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Νικολακόπουλο, β) τον αντιπεριφερειάρχη (του κυβερνώντος κόμματος) Κοροβέση, γ) τον αντιπεριφερειάρχη (του κυβερνώντος κόμματος) Βασιλόπουλο και πλήθος κομματικών στελεχών.
Πέρνα αυτών κανέναν. Ούτε την τοπική κοινότητα Νέας Φιγαλείας.[1] Ούτε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (!!!) . Ούτε τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Ούτε το Σύλλογο Γυναικών. Ούτε την ΔΕΟΦ. Ούτε τον Αθλητικό Σύλλογο.
    Έφτασε δε στο σημείο το θράσος τους να μην έχουν καλέσει άτομα τα οποία τελικά τίμησαν!!! Είπαμε ήταν μια φιέστα του σκληρού πυρήνα του μπλοκ του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν χωρούσαν τρίτοι!
    Σε ρόλο κομπάρσου, χειροκροτητή και υποστηρικτή όλων αυτών βέβαια δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι ήταν ο προοδευτικός  Δήμαρχός μας. Μου προκαλεί  έκπληξη όμως ότι σαν γύφτικα σκεπάρνια καμάρωναν σε όλη αυτή την παρωδία δίπλα στους πρωτοστατούντες Αλτάνη - Βλάχο, υποτιθέμενοι σοβαροί και προοδευτικοί άνθρωποι όπως ο Μπαλαδήμας, Η Λαμπροπούλου, ο Ρουμελιώτης, ο Αναστασόπουλος. Μην ξεχάσω την κ. Σκαλτσά που καμάρωνε τα παιδιά του Λυκείου της Ν. Φιγαλείας, ενώ μόλις πριν λίγο προσπάθησε απεγνωσμένα να πείσει όλους ότι η υποβάθμιση του σχολείου είναι προς το συμφέρον του χωριού, όπως με ενημέρωσαν από την τοπική κοινότητα.
    Ποιος ήταν ο διοργανωτής θα αναρωτηθείς και εσύ όπως έκανα και εγώ. Μάλλον ήταν κάποιος πολύ ντροπαλός. Δεν ξέρει κανείς. Ο Δήμαρχος δεν έχει ιδέα δήλωσε σε ερωτήσεις, οι κύριοι Αλτάνης και Βλάχος υποστηρίζουν ότι διοργάνωσε η κυρία ειδική σύμβουλος, η κυρία ειδική σύμβουλος ότι δεν ξέρει τίποτα.
Ποιος παρουσίασε?? Κάποιος κύριος Χουλιάρας. Τώρα αν είναι δημοτικός υπάλληλος, αιρετός ή οτιδήποτε άλλο μη με ρωτάς δε ξέρω.  Ξέρω όμως ότι είναι δημιούργημα του Βλάχου και μιας κάποιας Κέκης και πρέπει να αποκτήσει κύρος για να μπορεί η προπαγάνδα υπέρ τους να έχει πέρασειη.
Το ότι για να στηθεί όλο αυτό το κομματικό - δημοτικό πανηγύρι εξευτέλισαν υπέργηρους ανθρώπους (πρ. δήμαρχος Πιπιλής, δασκάλα Παπανδρέου) δίνοντάς τους επαίνους που δεν έγραφαν καν το όνομά τους χαρακτηρίζει το ήθος και την οργάνωση ολόκληρης της δημοτικής αρχής. Και όταν λέμε φίλε Θοδωρή ολόκληρης, εννοούμε ολόκληρης. Γιατί δεν υπάρχει μετά από όλα όσα έχουν γίνει μόλις σε τέσσερις μήνες καμία δικαιολογία για αυτούς που εξακολουθούν να είναι μέλη μιας συμμορίας που κουμάντο κάνει ο Βλάχος και ο Αλτάνης και όλοι οι άλλοι χορεύουν στο ρυθμό τους.
     Εκτός από τον δήμαρχο που χορεύει στο ρυθμό της παραλίας!!![2]

    [1] Φίλε μη διαιονίζεις μια γενική παράνοια.....ονοματοθεσίας. Η Φιγαλία γράφεται με γιώτα.  
    [2]  Κύριε Αλεξανδρόπουλε τ΄ακκούς;

3 σχόλια:

  1. Θοδωρή τι έχεις να πεις για το δημαρχό σου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν με ήξερες λιγάκι δεν θα με ρωτούσες ...τέτοια. Εγώ ποτέ δεν έχω δημαρχό μου, βουλευτή μου αλλά και κόμμα μου. Ήμουν και είμαι ελεύθερος!!!! Κατάλαβες κύριε ανώνυμε;

      Διαγραφή
  2. Θοδωρή τι γίνεται με το πανό το ετοιμάζεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή