theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Να έχετε το νου σας, ο δήμος μας προσλαμβάνει Ειδικούς Συνεργάτες & Συμβούλους Επιστήμονες!!!

    Ετούτο πάλι τι είναι;

  Για πέστε μας Κύριε Αντιδήμαρχε της πάσης επικρατείας Ζαχάρως & πασών των χωρίων της, προεξαρχούσης της Ζούρτσης, Μέγα Αλτάνη, [τα γράφω με αυτό το χρώμα γιατί έτσι νομίζω ότι το διαβάζεις καλύτερα] ποιοι είναι αυτοί οι Ειδικοί Σύμβουλοι και Ειδικοί Συνεργάτες Επιστήμονες; Εάν δεν τους έχετε προσλάβει να μας ενημερώσετε για την προκήρυξη για να λάβει μέρος και κάποιος δικός μου, που είναι δημότης του δήμου μας και επί προσθέτως δεν είναι Ι πέντε!  


Τέρμα ο Νοδάρος είναι κοντά στα άλλα και ...ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΑΙΟΣ!]

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι δεν το εχετε αναγκη αλλα ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ που στυλιτευεται ανθρωπους που υποστηριζατε καποτε.Παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ηταν η κοπελλα που κοιταζει τις οικοδομικες αδειες δεν θα υπηρχε Πολεοδομια.Αυτη ειναι συνεργατης του Δημαρχου,ετσι προσεληφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καντε ενα αφιερωμα στο γαφειο Δομησης(Πολεοδομια παλια)να δειτε ποιος ελενχει τις αδειες,με πια αποφαση της δοθηκε το δικαιωμα αυτο,ποιος τις υπογραφει,γιατι δεν κατεβαζουν στην Δομηση τον Κανακοπουλο που ηταν παλια στην πολεοδομια?Το πιθανοτερο θα ειναι να μην κανετε ουτε και εσεις τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστο το θεμα αυτο συναδελφε.Ολοι κανουν οτι δεν το ξερουν.Η κοπελλια ελενχει χωρις να εχει αποφαση αναθεσης καθηκοντων γιατι δεν μπορει να υπαρξει τετοια αποφαση δεδομενου οτι ειναι με συμβαση ορισμενου χρονου.

      Διαγραφή