theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

SCRIPTA MANENΤ: Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πιστεύω να διαβάσατε την επιστολή  του δήμαρχου 
Αλεξανδρόπουλου σε όσα του καταμαρτύρησα, εάν
 όχι  να   τη  διαβάσετε   [κλικ ΕΔΩ]  καθότι    βρίθει 
αναληθειών & λαϊκίστικων  φανφάρων & φανερώνει 
την    εικόνα   του    ανδρός  σε  όλο    το  μεγαλείο.


      Εξαρχής είπα να μην απαντήσω διόλου, μια και τόσα χρόνια τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Όμως από την μια είναι επί προσωπικού κι από την άλλη εν τη αυθεντία του ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο αυτός και μόνο ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου  κι όλοι οι άλλοι που δεν συμφωνούν μαζί του  θέλουν το κακό. 
   Τέλος πάντων κύριε δήμαρχε το SCRIPTA MANENT δεν επρόκειτο περί στήλης της εφημερίδας αλλά για τον τίτλο του άρθρου μου που εκφράζει όλη σου την πολιτεία [τα λόγια φεύγουν τα γραπτά μένουν], Καταλαβαίνετε τη διαφορά; Γιατί τέτοιο λάθος από το γραφείο τύπου(;) του δήμου; Αυτό είναι η ενοχή σας και ο εφιάλτης σας.
   Λοιπόν για το περιβόητο Π.Δ. το θέμα έχει καταντήσει γελοίο και μαζί προβληματικό. Με κατηγορείτε για φανατικό υποστηρικτή του. Ναι είμαι φανατικός και μακάρι να είμαι έτσι  υποστηριχτής του δίκαιου της αλήθειας  και του περιβάλλοντος. Και το ξέρετε πολύ καλά! Αντίθετα εσείς τόσα χρόνια επιδεικνύεται μια φανατίλα, μια μανία με ιδεοληπτική εμμονή σε μια λαθεμένη άποψη, και τη βαπτίζετε συμφέρον του λαού της περιοχής.   Μα καλά και οι βουλευτές της κυβέρνησης που λιβανίζετε δεν έχουν αντίθετη γνώμη με σας: Να ξέρετε πάντως ότι το λιβάνισμα σκορπά μια μοναδική μυρουδιά. Κόντρα σε όλες τις Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και σε κάθε πραγματικά δημοκρατικό άνθρωπο υποστηρίζετε  ότι το Π.Δ. δήθεν προστατεύει το περιβάλλον!!! Δεν ξέρω τι να υποθέσω, με τίποτα δεν είναι από άγνοια αλλά ...όλοι το ξέρουν και το ψιθυρίζουν.. Το άλλο σχετικό. Μα είστε τόσο αφελής που υποστηρίζετε ότι η φτωχοποίηση και η μετανάστευση των νέων οφείλεται στο Π.Δ. και όχι στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ακρίβειας και την εγκατάλειψης της πολιτείας που έχουν φέρει ολόκληρο τον νομό μας στις εσχατιές της ανάπτυξης, της οικονομίας.  
    Οϊμέ, Αυτές τις οφθαλμοφανείς φανφάρες πολλοί τις πιστεύουν και τις χειροκροτούν
    Για τα έργα του Καϊάφα εσείς δεν ενημερωθήκατε, δεν πήρατε χαμπάρι; Τότε μετά την εξαγγελία από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στη Πάτρα και στη συνέχεια  την ένταξη στα ΕΣΠΑ που τόση δημοσίευση είχαν, ακόμα δεν είχατε αναλάβει δήμαρχος, εγώ ο ίδιος δεν σας συνέστησα να κάνετε μια σχετική ανακοίνωση: Αλλά ποιήσατε τη νήσσαν  υπό την θαλπωρή της αγκάλης του Άδωνη. Και τώρα οχυρώνεστε πίσω από την μη ενημέρωση του δήμου. Αστεία πράγματα. Ενώ τώρα με την ιστορία του επενδυτή αμέσως προβήκατε σε λιβανωτούς ή μήπως λάβατε καμμιά ειδοποίηση στον δήμο; 
     Τι να γράψω περί Βλαστού; Τη δημόσια ύβρη, ως δυσφημιστή και συκοφάντη την αποκαλείτε ένταση κι από απάνω με κατηγορείτε ότι είμαι κατά του διαλόγου, Εάν είναι δυνατόν! Καλά κάνετε  και συνεχίζετε αυτό το τροπάρι, όπως έκανε κι ο Πανταζάρας, αφού υπάρχουν άνθρωποι που τα χάφτουν και σας ακολουθούν και σας υπηρετούν. Ναι οι περισσότεροι γλείφοντας ένα κόκκαλο ή για ένα ψίχουλο εξουσίας.
    Και για την περιβόητη ταμπακιέρα ούτε μια κουβέντα.. Αναφέρομαι σε εκείνη την περιβόητη   διαστρέβλωση  δημοσίου εγγράφου [MASTER PLAN] που τόσο έντονα διατυμπανίζατε εσύ κι ο αδερφός σου για δεν λέτε κουβέντα. Και μόνο γιαυτό έπρεπε να σας είχαν στείλει  φύλακες στον...Μπισχοινόκαμπο!
    Ετούτο τι είναι πάλι που τονίζετε; "Ο δήμαρχος τις διαφορετικές απόψεις αλλά ο ίδιος αποφασίζει με ποιον συνομιλεί και πότε  για το καλό του τόπου" Αυτά τα ίδια ακριβώς πιστεύουν και ισχυρίζονται ΟΛΟΙ οι γυψαδόροι και βιαστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Μα καλά  καμία και κανείς δεν είδε αυτό το υψηλότατο διάγγελμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου