theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΘΟΥΣ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ.....

    Εάν είναι αλήθεια, τότε είναι για κρέμασμα ανάποδα. Όπως κυκλοφορεί ευρέως μεν και ανεπισήμως, πολλοί βουλευτές, ενόψει της εκλογής των,  σκορπούν στα τοπικά ΜΜΕ και δη στις εφημερίδες  αβέρτα  λεφτά  [1] για προσωπική προβολή και διαφήμιση.  
     Εννοείται πρώτη φάτσα μόστρα. 



     Είναι γνωστόν τοις πάσι  ότι οι    ά ρ ι σ τ ο ι    κ-οι &.κ-ες τη δεξιάς όχι μόνο δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα και δεν τους διακρίνει ίχνος δεοντολογίας και τσίπας ηθικής αλλά αυτή είναι η επικρατούσα μέθοδος σε όλο το συνάφι τους. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Όλα θυσιάζονται στο βωμό της ...επιτυχίας. Ακόμα και τα μαχαιρώματα κάτω από τη μέση συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Ο θάνατός σου η ζωή μου [2]
      Όμως όχι μόνο φημολογείται αλλά και δυστυχώς φαίνεται, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, ότι ανάμεσα σε αυτούς τους ...παλαιστές συμπεριλαμβάνονται και μερικοί του Σύριζα. Κι όμως έτσι είναι, μερικοί από τους νεότευκτους [3] δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι όλα αυτά είναι ξένα με την Αριστερά που έχει κορώνα το ήθος και το ύφος και μια ιστορία παραδειγμάτων συντροφικότητας και 
θυσιών
  Και μάλιστα το ίδιο το κόμμα ρητά τα απαγορεύει.[προσωπικά γραφεία και ανάλογες διαφημίσεις]. και χίλια μπράβο του!
     Ποτέ μα ποτέ ό σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα! 
     Οι  άλλοι ας βγάλουν τα μάτια τους, Ποσώς μας ενδιαφέρει... 
     Εμείς όμως;
              Άκουσον -άκουσον θράσος και ...αλληλεγγύη. ΄Ενας  από αυτούς τους λεγάμενους  τηλεφώνησε και λόγου μου προκειμένου να αναρτήσω προσωπική, δική του  διαφήμιση. Ευγενικά δε και ...κομματικά [δεοντολογία κτ.λ] τον απέτρεψα και του αρνήθηκα. Πράγμα που άλλοι και δη σε μεγάλα μέσα το δέχτηκαν, βεβαίως με το ανάλογο τσουχτερό αντίτιμο. 
Το καταθέτω δημόσια, εάν ο ...συν/φος συνεχίσει τον ίδιο
χαβά θα τον βγάλω στη φόρα με τα διαλαμβανόμενα.

[1] Μαθαίνουμε δε και το άλλο, αρκετοί από αυτούς τους ...μονομάχους έχουν προβεί σε μικρές ή μεγάλες δανειοδοτήσεις, 20 και 50000 ευρώ για τις ...εφημερίδες.  
[2] Βεβαίως όλα αυτά τα φαινόμενα, του ανηλεούς ανταγωνισμού, όχι μόνο συνάδουν  αλλά είναι αλληλένδετα και συστατικά στοιχεία της φιλελεύθερης αντίληψης, θεωρίας που πιστά ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου