theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ OΡT TV ΠΥΡΓΟΥ

      Νάμαστε πάλι με τον Βαλάντη. 
   Όπως σας έχω αναφέρει το yannitsochori.blogspot.com/.έχει δρομολογήσει για τον επόμενο μήνα δημόσιες παρουσιάσεις [συναυλίες Αγάπης και Αλληλεγγύης} του Βαλάντη, αρχής δεδομένης από το Γιαννιτσοχώρι. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στη Ζαχάρω, Κυπαρισσία, Φιγαλία, Καλίδονα, Αγιος Ηλίας και βλέπουμε.....
   Βεβαίως θα προσπαθήσουμε να συμπράξουν μαζί μας  ο δήμος Ζαχάρως και οι κατά τόπους κοινότητες,φορείς και συλλογικότητες. 
    Θα υπάρχει  και φιλική συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, όπως ο Πάνος Γκόγκας, η Ειρήνη, ο Γίγαντας και η Ολυμπία

    Είθε να γίνουν τα πράγματα έτσι!
   Επιδιώκοντας δε να υπάρξει και άλλη προβολή και διαφήμιση του Βαλάντη πριν μερικές ημέρες αποστείλαμε το εξής μήνυμα στον Λεωνίδα Βαρουξή, ιδιοκτήτη και Δ/ντή του " Διαφημιστικού Ομίλου Βαρουξή" με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡT.

Θεόδωρος Κόλλιας theodoroskollias@gmail.com

προς Λεωνίδας
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ [6946520823] ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΆΡΘΡΟ

 Οπότε με πήρε τηλέφωνο και του είπα την περίπτωση του Βαλάντη. Αμέσως αποδέχτηκε  την πρόταση να γίνει ένα ανάλογο αφιέρωμα και με παρέπεμψε σε έναν συντάκτη, ο οποίος με πήρε  τηλέφωνο και κανονίσαμε να έρθει συνεργείο την Παρασκευή το πρωί για την λήψη και τα σχετικά.
Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων σήμερα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να γίνεται ή να έχει γίνει η λήψη και ό,τι άλλο σχετικό. 

    Για κάθε νεότερο, πότε θα το δείξει η τηλεόραση κτ,λ θα σας ενημερώσουμε πάραυτα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου