theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας αλεξανδροπουλος ψυχιατρος        Στην τελευταία μου κατάβαση στο χωριό και στη Ζαχάρω, ήρθα σε επαφή με πολλούς δημότες, επώνυμους και ανώνυμους, θεσμικούς του δήμου και της Εκκλησίας και απλούς νοματαίους του λαού και αποκόμισα ότι η "ΝΕΔΑ" [Αλεξανδρόπουλος] στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κάνει περίπατο. 
  Ένας ξάδελφος, που πρώτη φορά ήρθε στη μεριά της ΝΕΔΑ, μια ζωή ακόλουθος του Πανταζάρα, μου είπε: "Ποτέ δεν περίμενα προχθές να δω τόσο κόσμο στην πίτα του Αλεξανδρόπουλου"
    Από πολλούς δε ενημερώθηκα ότι πολλοί και μάλιστα εκλεγμένοι έκαναν στροφή και πλέον απεγκλωβίστηκαν από τα δεσμά του πασά!
  Όλα τα σημάδια και τα μηνύματα διατυμπανίζουν και συνηγορούν ότι 
   Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ    ΓΚ Ρ Ε Μ Ι Ζ Ε Τ Α Ι   Τ Ο    Π Α Ν Τ Α Ζ Ι Σ Τ Α Ν 
εις τα εξ ων συνετέθη. Τι είναι αυτά τα εξ ων όλοι τα γνωρίζετε ειδικά στα χωριά, που τους έχει δέσει πισθάγκωνα. Το Γιαννιτσοχώρι γνωρίζει και παραγνωρίζει από τέτοια δεσμά και διαπλοκές. [1]   
    Έχω μια προαίσθηση και σας την καταθέτω. Ο Παναταζάρας τελικά βλέποντας ότι θα πάθει μεγάλη συντριβή δεν θα εκτεθεί καθόλου. [2] Και τούτο ανεξαρτήτως εάν υπάρχει ή όχι κώλυμα του "Κλεισθένη" για τη  συμμετοχή του στις εκλογές μια και το μητρώο του είναι άκρως επιβαρυμένο.
     
Οφείλω όμως να προσθέσω και τούτο: Σε καμία περίπτωση, παρ΄ όλη αυτή την κραυγαλέα  εικόνα, κανείς μα κανείς δεν πρέπει να εφησυχάσει επ' ουδενί αντιθέτως είναι ανάγκη ΟΛΟΙ  να είμαστε σε εγρήγορση!  


[1] Να τα καταθέσω και συγκεκριμένα με ονόματα και στοιχεία. Παρακαλώ ρωτήστε τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο, που έχει την ταβέρνα Νέδα τι πιέσεις και τι πρόστιμα πλήρωσε επειδή έφυγε από τη ....στρούγκα. Ρωτήστε και τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο (Ρέπα) για ποιο λόγο είναι με τον Πανταζή και δεν τα βάζει με τον δήμο που τα έχει κάνει θάλασσα με τα ρέματα στην περιοχή του σπιτιού του. Ξέρετε γιατί; Διότι λέει ο Πανταζής φρόντισε για να κάνει εγχείρηση στην Αθήνα. Επ΄ αυτού του προβλήματος και της κραυγαλέας κοροϊδίας θα αναφερθούμε προσεχώς επί μακρόν.
[2] Πανταζή σε συμβουλεύω να μην εκτεθείς καθόλου γιατί τουλάχιστον έτσι θα κερδίσεις την υστεροφημία σου όποια και αν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου