theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

   Παρακαλώ μην μειδιάτε ούτε να διερωτάστε  γιατί χαρακτήρισα Τον Νάσο Ηλιόπουλο μεγαλοπρεπή. Ναι είναι έτσι, πράγμα που και εσείς θα συμφωνήσετε αρκεί να αλλάξετε μαζί του μόνο δυο κουβέντες. Βεβαίως διαφαίνεται η ποιότητα του ανδρός με ότι παρακάτω αναφέρω αλλά περισσότερο από το βίντεο με τα λίγα σταράτα λόγια του. Απλά και ουσιαστικά [1]. 
Λοιπόν τον Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, δεν τον είχα γνωρίσει καθόλου, αν και είναι πατριώτης, αφού  κατάγεται από την περιοχή μας, την Αρήνη συγκεκριμένα, το πάλε πότε Σορβατζί και έχει διατελέσει  γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 ως το 2013. Τον είδα πρώτη φορά "ζωντανά" τις προάλλες στην τηλεόραση και μου έκανε καλή εντύπωση για πολλά, περισσότερο όμως για την άνεση και την απλότητά του.
 Φυσικά για να φτάσει να γίνει υπουργός και μάλιστα χωρίς ουδεμία προίκα, είναι μια αξία. Από μικρός είχε ενεργή συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες και μπράβο του χίλιες φορές.
     Παρά ταύτα είναι ένα απλό, προσιτό παιδί και όλο του το πρόσωπο και ειδικά τα μάτια του εκφράζουν ένα χαρακτήρα μάλαμα με μια ευγενική αιδημοσύνη αλλά και μια φανερή αποφασιστικότητα.   
     Συνδυάζει τη χαλαρότητα - ήρεμη δύναμη - με την ευστοχία στις απαντήσεις  και την έντονη διαλλακτικότητα.
   Πολλά λέω θα μου προσάπτεστε,  ακούστε τον όμως σε αυτό το μικρό βίντεο και τα ξαναλέμε.


[1] Να με θυμάστε, ο Νάσος θα φτάσει πολύ ψηλά...
(2) Συνήθως, τι συνήθως 99% των πολιτικών και δη των ανερχόμενων δεν χρειάζεται να τους ζητήσεις το κινητό τους, δίνουν την κάρτα τους απλόχερα. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Νάσο. Κύριος και προσεκτικός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου