theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Τ/Κ & Ε/Κ ΜΑΖΙ..               

Παρακολουθείστε την συζήτηση στο ΡΙΚ που έχει θέμα την σημερινή κατάσταση. Ο Νίκος Τριμικλινιώτης, είναι μέλος της πρωτοβουλίας "Ενωμένη Κύπρος". Ο Νίκος παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο που έγινε από τους Τ/Κ στην Λευκωσία. Στο συλλαλητήριο δεν παραβρέθηκαν Ε/Κ, εκτός από ελάχιστα μέλη της παραπάνω "Πρωτοβουλίας". Όπως είπε, αυτό έγινε για να μη δοθεί αφορμή για παρεξηγήσεις.  Διαπίστωσε ότι το πλήθος στην διαδήλωση ήταν ετερόκλητο. Βασική επιδίωξη ήταν ένα Δικοινοτικό Κράτος. Τα κριτήριά τους είναι ποικίλα : Από οικονομικά έως αισθήματα κόπωσης. Ο "σκληρός πυρήνας" στην κινητοποίηση, όπως και σ' όλες τις κοινητοποιήσεις των Τ/Κ, είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές. Με δεδομένη την χαώδη διαφορά στην οικονομική τους κατάσταση με αυτήν των Ε/Κ, ίσως να εξηγείται αυτή η δραστηριότητά τους (των Τ/Κ) στα κατεχόμενα. (Μη ξεχνατε το ΜΠΑΜΠΗ)
Ο Νίκος αφηγήθηκε κι ένα ευτράπελο : Υπάρχει ένας σκληροπυρηνικός καθηγητής, ο Ταχτσίν. Ειχε μετάσχει σ' ένα πανελ, όπου ένας Τούρκος στρατηγός έλεγε τα δικά του, κι όταν ήλθε η σειρά του Ταχτσίν είπε: "Σε όλα όσα άκουσα σήμερα, μία απάντηση έχω : Άϊ σιχτίρ". Η φράση του βέβαια δημιούργησε σκάνδαλο, αλλά χρησιμοποιήθηκε στην διαδήλωση σε ένα πανό που έγραφε, " ......, όπως σας είπε ο Ταχτσίν". 



 http://syntyxanoume.blogspot.com/

(Μπράβο και πάλι μπράβο μας!!! Το "ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ"   έχει αποκτήσει "ανταποκριτή"  με τα άλα του στη Λευκωσία, το φίλο Κώστα Μαυρουδή που μας βορβαδίζει συνέχεια......)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου