theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ SUGARTOWN; ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ. ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ. ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ.

Από τις 19-12-2010 που έγινε η πρώτη ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων έχουν περάσει 50 ολόκληρες ημέρες και ο δήμος δεν λειτουργεί! Πλήρης νηνεμία! Το μεγάλο ερώτημα είναι, όχι ποιος φταίει αλλά ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Ας τα γράψουμε άλλη μια φορά, λοιπόν έχουμε και λέμε:
·  Ο Πανταζής και η σύν αυτώ (τσιράκια, παπαγαλάκια, ανδρείκελα, αχυράνθρωποι και λοιποί παρατρεχάμενοι κάθε μορφής και είδους) έχουν κάθε συμφέρον να διαιωνίζεται αυτή η ανώμαλη κατάσταση. Είναι φανερό ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο μέχρι να γίνει τελεσίδικη η σχετική απόφαση που θέτει τον Πανταζή σε αργία. 
·  Ο Αποστολόπουλος, ως Εποπτεύουσα Αρχή μετά την πρώτη ακύρωση του Δ.Σ ως παράνομη (μη σωστή σύνθεση) χθες ακυρώνει ξανά την καινούργια σύγκληση του Δ.Σ. για τους ίδιους λόγους.
Εντωμεταξύ ενώ σύμφωνα με Απόφαση της Εποπτέυουσας Αρχής, η οποία δεν έχει καταργηθεί με νεότερη, δημαρχεύων είναι ο Μπάμης λόγω της αργίας του Πανταζή, όμως χρέη  δημάρχου ασκεί ο ίδιος Πάνταζής μετά την Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πατρών μέχρι τελεσίδικης Απόφασης του Αρείου Πάγου και αυτό σιωπηλά η φανερά έχει γίνει αποδεχτό από την άνωθεν Αρχή.

Για αυτό το μπάχαλο τελικά τι κάνει η πολιτεία; Το αρμόδιο, θεσμοθετημένο όργανο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που προΐσταται ο Αποστολόπουλος, με την τακτική που ακολουθεί απλώς διαιωνίζει το πρόβλημα. Από τη μια αποδέχεται να είναι δήμαρχος ο Πανταζής αν και τον έχει κρίνει η ίδια αργό και από την άλλη ακυρώνει το ένα μετά την άλλο και τα δύο Δ.Σ ως παράνομα λόγω μη κανονικής σύνθεσης.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες χθές στον μεταξύ Αποστολόπουλου και Πανταζικών λέχθηκαν  τα εξής<<Επειδή εγώ αποδέχομαι τον Πανταζή ως δήμαρχο παρά την αρνητική μου απόφαση και εσείς πρέπει να δεχτείτε στο Δ.Σ. όλους τους τακτικούς εκλεγμένους συμβούλους>>.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ….
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΆ. 
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου