theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

SUGARTOWN: Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ


ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  
ΤΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πριν λήξει η εκ του νόμου 5μερη προθεσμία από της 30-1-2011 που έλαβε χώρα η τελευταία παράνομη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως, χθες είχαμε προσφυγή για ακύρωσή της λόγω μη νόμιμης σύνθεσης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η προσφυγή έγινε από την μείζονα αντιπολίτευση(με υπογραφή και των 6 εκλεγμένων συμβούλων της) και τον Γιώργο Μπούσμπουρα στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου. Ο λόγος για τον οποίον προσφεύγουν και επικαλούνται είναι ο ίδιος ακριβώς  για τον οποίο ακυρώθηκε η προηγούμενη συνεδρίαση[i].[ii]


[i] Πρέπει να σημειώσουμε ότι η μη πρόσκληση αυτών των συγκεκριμένων  επτά τακτικών συμβούλων από τον κ. Βλάχο που  καθορίζεται από τον  νόμο Καλλικράτη, αποτελεί πρόκληση και αμφισβήτηση αυτής της ίδιας της Απόφασης του Γ.Γ  της ανωτέρω Διοίκησης με ότι αυτό συνεπάγεται….
[ii] Ένα συμπέρασμα που συνάγεται από το εξώδικο του Φώτη (περί αυτού απαξιώνουμε τον παραμικρό σχολιασμό) είναι ότι όλοι πλέον έχουν πάρει χαμπάρι, έχουν εμπεδώσει για ποιο λόγο  κρίνονται μαϊμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου