theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ


Νάμαστε πάλι για το Μπάμπη. Το Μπάμπη που μας καρτερεί και μας προσμένει με λαχτάρα. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από τη μια το ένα καλό είναι ότι έχουν γίνει μερικές επισκέψεις στον οδοντίατρο, και από την άλλη αρχίζουμε τον πολυθρύλητο ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟ. Τελικά με τα πολλά ανοίξαμε ένα λογαριασμό και όποιος φίλος έχει την καλή διάθεση, μεγαλοσύνη καλύτερα, να βοηθήσει   με όποιο τρόπο θέλει, παρακαλώ θερμά να έλθει σε επαφή μαζί μου, είτε με email (theodoroskollias@gmail.com) είτε τηλεφωνικά(2108212433 σπίτι,2102125765 γραφείο, 6946520823 κινητό) οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Αλλιώς δε  γινόταν. Οι  δικλίδες του νόμου, η γραφειοκρατία και όλα τα σχετικά είναι πράγματα  αξεπέραστα. 
Σίγουρα θα υπάρξουν μερικοί κακόβουλοι και κακεντρεχείς που θα ..μιλήσουν για ιδιοτέλεια, προσπορισμό  κτ.λ..Όλα αυτά τα ποταπά ούτε καν μας αγγίζουν και τα προσπερνώ. Δεν πάει να πει όμως ότι δεν θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Αποδείξεις για όλα και όλους! Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε όλους, συγγενείς, φίλες, φίλους, γνωστούς αναγνώστες και αγνώστους, όπου και αν βρίσκονται[i] να βοηθήσουν για τον ταλαίπωρο Μπάμπη. Καταλαβαίνουμε και πολύ μάλιστα την κρίση, που όλοι μας, λίγο ή πολύ περνάμε, ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. Βοηθείστε από το υστέρημά σας, όσο μικρό και αν είναι. 

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ!!!
Χίλια ευχαριστήρια, από μένα[ii] γιατί ο Μπάμπης και όλοι οι τέτοιοι δεν χρωστάνε στη κοινωνία και σε όλους εμάς τίποτα παρά κατηγορώ για την αδικία και την απονιά.   



[i] Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε πως έχουμε πολλούς φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο (Αυστραλία, Κύπρο, ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία και λοιπά και λοιπά, ακόμα και στην Κροατία έχουμε φίλους-αναγνώστες)    που μας παραλουθούν.
Για το τι καλό παιδί είναι ο Μπάμπης κοιτάτε τη φωτογραφία . Όπως καθόμαστε στην Εθνική Τράπεζα για να έρθει η σειρά μας ο μικρός σηκώθηκε ξαφνικά και κούτσα-κούτσα μάζεψε τα χαρτάκια προτεραιότητας που οι νεοέλληνες τα είχαν πετάξει έξω από το δοχείο. Βεβαίως εδώ στη Ζαχάρω όλοι τον αγαπούν, μικροί και μεγάλοι και Μπάμπη ο ένας και Μπάμπη ο άλλος...αλλά.... 
[ii] Για τη μνήμη του πατέρα μου, που μας έφυγε τώρα τελευταία, εγώ η Λένα και ο Νίκος μου προσφέρουμε 600 ευρώ.

Η   ανάρτηση - έκκληση   για   τον   Μπάμπη 
θα   μείνει  στη   πρώτη   θέση   για   τρεις (3)   ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου