theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Εκπομπή με τον Άδωνη Γεωργιάδη,Γιάννη Μπαλάφα και Αλεξάνδρα Σαγρή


H Ειρήνη Νικολοπούλου «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» συναντά στο στούντιο της Focus Web TV τον Άδωνη Γεωργιάδη από την Ν.Δ., τον Γιάννη Μπαλάφα, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, και την Αλεξάνδρα Σαγρή, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαζί συζητούν για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Στρατούλη, για τις καταθέσεις, για τους 5 άξονες διαλόγου που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας, την προοπτική να οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές, πως σχολιάζουν τα ξένα Μ.Μ.Ε την κατάσταση στην χώρα μας και για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.
 Άδωνης Γεωργιάδης: «Η Ν.Δ. στην επιστολή Σαμαρά γράφει ότι θέλουμε να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο. Το μνημόνιο είναι μια συμφωνία και οι συμφωνίες μπορούν να αλλάξουν αν το θέλουν όλες οι πλευρές. Η Αριστερά βρίσκεται στον κόσμο της ουτοπίας. Έχουμε μπει σε μια διελκυστίνδα, όπου ο κ. Τσίπρας κάνει ένα show με την διερευνητική εντολή».
Γιάννης Μπαλάφας: «Μπορεί και παρά μπορεί να κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας. Αυτό όμως δεν αρκεί καθώς χρειάζεται η συμπλήρωση και η συγκέντρωση κάποιου αριθμού ψήφων. Δύσκολα έως αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε δυνατότητα για σχηματισμό Κυβέρνησης. Η εντολή του κ. Τσίπρα δεν φαίνεται να οδηγεί σε μια κυβερνητική λύση, όχι όμως με δικιά μας ευθύνη».
 Αλεξάνδρα Σαγρή: «Η Αριστερά έχει αυτήν την στιγμή την ευκαιρία της να δείξει το πρόσωπο της. Ο κόσμος ήταν ξεκάθαρος. Ο δικομματισμός έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα. Η αδυναμία του κράτους να δημιουργήσει ένα σύστημα δίκαιο έφερε την Χρυσή Αυγή στην Βουλή. Δεν έχει αντιληφθεί κανένας την σοβαρότητα της κατάστασης».
 Δείτε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή Βλέμμα στο Μέλλον πατώντας   http://www.focuswebtv.gr/ondemand.aspx?1KAqFex04bxqY%2bQ2w2%2bklRNmPE%2fUawK%2fYm1ATrKQrb8h%2fn9aYZE3i86wcwQSIW51

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου