theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: η θυσία του Ισαάκ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !



Εμείς γράφουμε από τις 1000 και πάνω...

ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ  ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ  ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗΣ. 
ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ. 
ΙΔΟΥ:
  
Λοιπόν έχομε και λέμε, αρχής γενομένης από τον κύριον εις το κέντρον και τον αριστερόθεν αυτού, τον μετά καλυμμαυχίου Πρεσβύτερον. 
        Τον περικαλλή Κύριον εις το κέντρον δεν πιστεύω να μην τον αναγνωρίζετε. Είναι ο "λαοπρόβλητος" πρώην Δήμαρχος Κ. Πανταζής Χρονόπουλος, περιλάλητος μεν  ανά το πανελλήνιον, έκπτωτος δε παρά τω νόμω και υπόδικος δια σωρηδόν παραβάσεις.(1)   
  Ο κοκκινογένης ευτραφής Πάτήρ, αληθώς  είναι παντελώς άγνωστος. Αμήν.
       Δεξιόθεν αυτών ο όσιος (Θου, Κύριε φυλακήν τω στοματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μουΠαπανίκος της ενορίας Γιαννιτσοχωρίου(2)
       Εξ ευωνύμων ο κ. Κρανίνης εκ Φασκομηλέας και ο κ. Βλάχος, πρώην και νυν δήμαρχος αντιστοίχως. Αμφότεροι, άξια τέκνα της πάλαι πότε δαφνοστεφανωμένης και νυν κατακαημένης Ζούρτσης (3), κυρίως όμως στιβαροί συνεχισταί της μακρόχρονης παραδόσεως, έμπλεης εθνικοφρόνων υψηλών ιδεών τε ιδανικών!
        Αισθητή η απουσία εκ της εικόνος του φερέλπιδος  και άκρως φιλοδόξου νέου, του κ. Αγραπιδά (4) που τίμησε με την παρουσία του την  περίλαμπρη δεξίωση.

  1. Σε ένα φίλο γητευτή των ανθρώπινων ψυχών που έθεσα το ερώτημα  τι ψάχνει και γυρεύει στις απανταχού εκδηλώσεις του δήμου ο έκπτωτος δήμαρχος με τον πέλεκυ επάνω από την κεφαλή του,  και δεν τα μουτζώνει όλα μου απάντησε ότι το πρόβλημα είναι οι άλλοι, γι αυτόν είναι μια διέξοδος, βάλσαμο ή καλλίτερα ..αναβολικό της ψυχής του, αλλιώς τον προσμένουν καταστάσεις  κατάθλιψης και άλλα τέτοια... Εξού και το περίλυπο, συντετριμμένο ύφος. Μήπως όμως δεν είναι έτσι, αλλά τον απασχολεί η καρατόμηση, ο αποκεφαλισμός του  Ζουρτσάνου αντιδήμαρχου;
  2. Για  τα έργα και τις ημέρες αυτού του παπά έχουμε πολλάκις αναφερθεί και μάλιστα για τα τελευταία..ανομήματα με τη διανομή των τροφίμων από την Ε.Ε. Το μόνο που γράφω εδώ είναι δυο πραγματάκια: α) Όταν αράδιασα στον ίδιο το  Μητροπολίτη Ολυμπίας-Τριφυλίας  τις μαλαγανιές και την κάκιστη σχέση του με το χωριό που βοά μου ανέφερε επί λέξει: "προσλήψεις δεν γίνονται οπότε μη μιλάτε καθόλου.." και β) Κάποτε που του τόνισα ότι πλέον έχει τελέσει το έργο του και καλλίτερα να αποσυρθεί με δάφνες και τιμές μου ανήγγειλε θριαμβευτικά ότι συνεχίζει για να σκάσουμε μερικοί στο χωριό σαν εμένα. 
  3. Η όλη εμφάνιση του κ. Κρανίτη, η εξωτερική δια της γραβατιάς αλλά κυρίως η εσωτερική δια της έκφρασης του προσώπου του  επιδεικνύει όλα τα δρώμενα, παρόντα και μελλούμενα. Η ευδαιμονία του ανδρός για την επικείμενη καρατόμηση του κ. Βλάχου δεν κρύβεται με τίποτα. Σίγουρα θα ξέρετε την ευχή του νεοέλληνα για την αγελάδα του γείτονα αλλά και το άλλο που ισχύει για  το Χρήστο: Μα καλά δεν ήξερες, δε ρώταγες Όμως ο Χρηστάκης είναι σκληρό καρύδι και θα το δείτε. Στις αρχές της εβδομάδας, μετά το Δ.Σ. της Κυριακής αναμένονται εξελίξεις, δελτίο τύπου κτ.λ.
  4.  Άπελπις πλέον μετά και από τις πολλές πατάτες που διέπραξε στους πρώτους μήνες της δημοτικής σταδιοδρομίας του όταν με της άσκεφτες ενέργειες του νομιμοποιούσε παράνομες καταστάσεις και αξιώματα, αλλά και από τις ύποπτες συνευρέσεις και αμφισημίες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου