theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΟΔΟΣ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΤΣΗ


Στις 17-12-2012  παρευρεθήκαμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ του δήμου μας, όπου στον πρόεδρο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους διαμοιράσαμε την αίτηση –πρόταση που παραδίπλα δημοσιεύεται. Την ίδια αίτηση είχαμε καταθέσει από το πρωί στη γραμματεία του δήμου για να αποσταλεί σε όλους δια της υπηρεσιακής οδού.
       Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον πρόεδρο ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει ονομασθεί από πέρυσι «ΟΔΟΣ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΤΣΗ». Φεύγοντας από εκεί, αν και ήταν βράδυ, επισκεφτήκαμε την αρχή του δρόμου αλλά πουθενά δεν είδαμε μια πινακίδα. Βεβαίως επειδή ήταν βράδυ τα τελευταία τα γράφουμε με πάσα επιφύλαξη αλλά πολύ φοβάμαι ότι το Δ.Σ. πήρε την απόφαση, μόνο στα χαρτιά, είτε δεν ενδιαφέρθηκαν για την υλοποίησή της είτε έτσι το μηχανεύτηκαν προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη! Αντί πάντως για τέτοια πινακίδα, φαρδιά πλατιά φιγουράρει η εξής:
    Εσείς τι λέτε: Δεν είναι πρόκληση, υποβάθμιση και ντροπή;
Εμείς ζητάμε στην αίτησή μας εκτός της ονομασίας του δρόμου να υπάρχει και μια αναμνηστική πλάκα προς τιμή ενός ένδοξου τέκνου της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου