theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΪΦΑΣ- ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο δήμος Ζαχάρως κινδυνεύει να χάσει τις ιαματικές πηγές στον Καϊάφα!
     Όπως βλέπετε στις διπλανές εικόνες, στις 18/1 τα ΝΕΑ αλλά και το ΒΗΜΑ δημοσίευσαν ένα μικρό αλλά σοβαρό άρθρο με τίτλο "Οι δήμοι κινδυνεύουν να χάσουν τις ιαματικές τους πηγές"κλικ ΕΔΩ 

Μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου,  Η Β΄ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  η δική μας ντε, η ΠΑΤΡΙΣ, όπως περίτρανα αυτοδιαφημίζεται,  δημοσιεύει ακριβώς το ίδιο άρθρο με τη μόνη αλλαγή στον τίτλο. Ο δικός της είναι πλέον "Ο δήμος Ζαχάρως κινδυνεύει να χάσει τις ιαματικές πηγές στον Καϊάφα! κλικ ΕΔΩ και ανυπόγραφο! 


Και το λίαν επαίσχυντο ήταν ότι πουθενά δεν αναφέρεται η πηγή! Από εδώ το πήραν τα διάφορα μίντια και παραμίντια του νομού μας και το αναδημοσίευσαν με τον ίδιο μεν "πιασάρικο" τρόπο, αλλά όπως βόλευε τον καθένα. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο και πλήρως θα το επιβεβαιώσετε. 
Πολύ φοβάμαι ότι η νέα "βάπτιση" δεν είναι έργο του όποιου συντάκτη αλλά έβαλε το χεράκι του ο ....ευφάνταστος,  αρχισυντάκτης.Στο κάτω-κάτω αυτός δεν είναι υπεύθυνος για την τελική εικόνα; 
Και το άλλο, που κι αυτό βεβαίως είναι εξίσου απαράδεκτο. Είναι δυνατόν η μεγάλη εφημερίς του τόπου μας να αγνοεί ότι εδώ και πολλά χρόνια οι ιαματικές πηγές του Καϊάφα δεν ανήκουν στο δήμο Ζαχάρως αλλά είναι ιδιοκτησία του ΕΟΤ, που έχει και "την ψιλή κυριότητα και την επικαρπία" και ότι τρέχει το Σχέδιο για την Ανάπλαση και την Αξιοποίησή΄του από την ΕΤΑΔ ΑΕ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο ίδιος συντάκτης της "Πατρίδας" αφενός παραδέχτηκε το λάθος του και εφετέρου πρόσθεσε ότι η δημοσίευσή είχε σκοπό την πρόκληση ευαισθησίας και ενδιαφέροντος για τον Καϊάφα που που όσο πάει και μαραίνεται πράγμα πού έχει δίκιο.
Σε  μια  ανάρτηση  σύντομα  θα  αναφέρουμε 
τα καθέκαστα σχετικά με το πολυσυζητημένο
Σχέδιο.Σε πια φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός
 και τι προγραμματίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου