theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ:ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (μέρος 2ο)

    Το στοίχημα είναι μεγάλο και τα παιδιά αγωνίζονται πυρετωδώς. Πράγματι όμως δημιουργείται κάτι το καταπληκτικό. Πολλοί παράγοντες υπόσχονται τη μεγαλειώδη επιτυχία, αλλά ο ενθουσιασμός του ίδιου του Νίκου και των φίλων του την βεβαιώνουν. Όλες οι συγκυρίες είναι άριστες. Πλέον από την ωριμότητα  και το πολύχρονο διάβα της ζωής του, ο Καλόγερας είναι έμπλεος σημαντικών εμπειριών και βιωμάτων που όλα μαζί με τη συνάντηση και σύμπραξη καλών φίλων (Μπέσυ κτ.λ.) είναι σταθερές δικλίδες και ατράνταχτες εγγυήσεις.  
       Όλοι οι φορείς με πρώτο το δήμο (1), οι πολιτιστικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι, οι οργανώσεις  της ευρύτερης περιοχής, αλλά και όλοι οι πολίτες πρέπει όχι μόνο να αγκαλιάσουν και να συμπαρασταθούν αλλά και να συμβάλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ν. Καλογερόπουλου, γιατί αυτό το έργο ανήκει σε όλους και θα είναι σημείο αναφοράς και παράδειγμα για όλη τη χώρα.
Από κοντά πρέπει να συντρέξουν και όλα τα ΜΜΕ της Μεσσηνίας και των όμορων περιοχών (εφημερίδες, ράδια, ιστοσελίδες κτ.λ).
      Όλοι οι παράγοντες και κυρίως ο ίδιος ο Καλόγερας πιστεύουν ότι τα περισσότερα και πιο ουσιαστικά θα είναι έτοιμα σε λίγο καιρό.
Πράγματι κάθε μέρα που περνά, το΄όνειρο παίρνει σάρκα και οστά!

Η βάση όλου του συγκροτήματος θα είναι ένα κτήριο που ήδη διαμορφώνεται με πολύ γούστο και αισθητική από την ομάδα κρούσης (φίλοι και συνεργάτες του Καλόγερα). Αξιοσημείωτο είναι ότι και εδώ χρησιμοποίησαν κυρίως τα ατόφια υλικά του σιδηροδρόμου, που ήσαν ατάκτως ερριμένα στο χώρο. Πριν ήταν αποθήκη και μηχανουργείο των λεωφορείων του ΟΣΕ και τώρα θα τρίβετε τα μάτια σας με την όλη εικόνα που θα αντικρίσετε.  Μια καλή άποψη θα πάρετε από τα βίντεο που παρατίθενται αν και  είναι από την προηγούμενη βδομάδα. 
(1)Παρά τον βιολογικό καθαρισμό του δήμου σε δυο μεριές  του χώρου διέρχονται δυο ανοιχτοί οχετοί με μια δυσοσμία αφόρητη. Αποτελούν το όνειδος της Κυπαρισσίας που πράγματι είναι αρχόντισσα  Οπωσδήποτε ο δήμος πρέπει να επιληφθεί άμεσα. Αλίμονο, το κάνει όπως η κότα με τις κοτσιλιές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου