theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως

  Σχετ.: Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, επί της Ενστάσεως κατά της ανακήρυξης του Π. Χρονόπουλου και του συνδυασμού του
                                                                                                15-9-2014 
Έκπτωτος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ζαχάρως Π. Χρονόπουλος, για άλλη μια φορά, αφού δεν είχε το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα όπως είχαμε προειδοποιήσει κατά την προεκλογική περίοδο τους δημότες μας. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο  Πύργου, ακύρωσε ομόφωνα, την υποψηφιότητα του, αναγνωρίζοντας ότι εξαπάτησε ακόμη και το δικαστήριο   για να συμμετάσχει στις εκλογές.
Πριν τις εκλογές αποκαλύψαμε και ενημερώσαμε για τα κατορθώματά του οι φίλοι και τα στελέχη του ας τον καμαρώσουν, γιατί από την άλλη πλευρά είναι βέβαιο ότι οι εξαπατηθέντες ψηφοφόροι αισθάνονται οργή και ταπείνωση από τα καμώματά του.
Απεδείχθη και με τη «βούλα» του δικαστηρίου ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος εξαπατά και ταλαιπωρεί το Δήμο και τους δημότες.
Δεν έχουν το δικαίωμα να λένε πως το δήμαρχο τον εκλέγει ο λαός, όταν δεν σέβονται το λαό, όταν εξαπατούν το λαό. Η συμπεριφορά τους αποτελεί στίγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας.
Οι δύο από τους τρεις δικαστές, ως πλειοψηφία,  αποφάσισαν ότι η δημοτική αρχή πρέπει να εκλέξει το νέο δήμαρχο. Ο τρίτος δικαστής, ο εισηγητής,  υποστήριξε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 51 του νόμου 3852/2010,  πρέπει να εκπέσει ολόκληρος ο συνδυασμός του Χρονόπουλου, και να επαναληφθούν οι εκλογές μεταξύ των νομίμως καταρτισθέντων συνδυασμών με υποψήφιους δημάρχους τους Κ. Αλεξανδρόπουλο και Χ. Γιαννόπουλο.
Με την πίστη ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, της ασφάλειας και της νομιμότητας στον τόπο μας, θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας και τη συμπαράταξη των δημοτών που μας ψήφισαν και όλων αυτών που  βλέπουν με θλίψη ότι λίγες μέρες μετά τις εκλογές στο τόπο μας το παράδειγμα της απάτης και των εκβιασμών της απειλής και της βίας το δίνει η δημοτική αρχή. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας  θα δώσουμε τη συνέχεια του δικαστικού αγώνα. Η τελική νίκη θα είναι  νίκη όλων εμάς που πιστεύουμε στον λαό και τιμούμε τις ανθρώπινες αξίες και την κοινωνία.
                                                                 Γραφείο Τύπου της ΝΕΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου