theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!

[Αυτό το κείμενο δημοσιεύεται σήμερα  
μια  και τα πράγματα   τρέχουν και πολύ 
πιθανό  να μας καβαλήσουν τα γεγονότα]     

5-9-2014
 Τελικά πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στον περιβόητο και πολυφημισμένο δήμο Ζαχάρως δεν εξελέγη ο φίλος μου, ο μέγιστος Γρηγ. Κλημαντήρης αλλά ο κ. Λαμπρόπουλος, όχι ο εκ Μακίστου, ούτε εξ Ανηλίου, αλλά ο Νιοχωρίτης. Πάλι καλά καθότι κι αυτός φίλος είναι! Ασχέτως εάν το εξελέγη είναι τρόπος του λέγειν και περιέχει μπόλικη δόση ...υπερρεαλιστικής διάθεσης, καθότι ορίσθηκε από τον δήμαρχο κ. Χρονόπουλο ή καλύτερα τοποθετήθηκε. Καλά φαντάζεστε, ούτε κιχ δεν ακούστηκε  από τους άλλους.  Μη ξεχνάτε ότι ο κ. δήμαρχος  ρητά τους προειδοποίησε και χτύπησε την κουδούνα, ότι "όποιος δεν προσφέρει στην παράταξη θα απομακρυνθεί".  
2010 Θυμάστε;
        Έτσι ακριβώς είναι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Δήμαρχος Ζαχάρως σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, ανακήρυξη κτ.λ,  και την "εκλογική ετυμηγορία" είναι ο Πανταζής και πολύ καλά έπραξαν όλοι της αντιπολίτευσης που ορκίστηκαν. Αλλά και τότε, το 2010, άριστα έκαναν που δεν προσήλθαν στο κάλεσμα του Πανταζή. Τότε ήταν παράνομο και επαυτού υπήρχε το έγγραφο από την ανωτέρα αρχή, την Περιφέρεια, που καθόριζε όλα τα σχετικά (κλικ ΕΔΩΕΔΩ). Γιατί το ξεχνάτε; Και το άλλο: Τέλος πάντων ας δεχθούμε και ας δικαιολογήσουμε όλους τους καντηλανάφτες και λοιπά τρεχαντήρια της ανοησίας και της καρπαζιάς που διατυμπανίζουν παρλαπίπες ως φτηνές επευφημίεςόμως  δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε την εμμονή του κ. Αγραπιδά στην τότε αλλοπρόσαλλη θέση του. 
Κι αυτά για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κατανοητόν;    
              Όμως δεν πρέπει να παραδεχόμαστε μόνο τα δικά μας ότι είναι μπροστά και ....χτυπάνε και των άλλων είναι κούφια καρύδια και βροντάνε αλλά πάντα να λέμε τη σκάφη-σκάφη και να πράττουμε ανάλογα. Την πίστη στο νόμο, ο Σωκράτης την έκανε σημαία και θυσία, εμείς  να μην την κάνουμε πλαστική σημαιούλα μικράς και αλγεινής ιδιοτέλειας. Εάν λοιπόν μεθαύριο  με την έκδοση της δικαστικής απόφασης, που έχει γίνει το γιοφύρι της Άρτας, έρθουν τα πάνω κάτω, τότε ποιος θα είναι δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου; Μήπως όλοι αυτοί οι αξιωματούχοι είναι υπό προθεσμία; Σε μια τέτοια περίπτωση, που είναι και περισσότερο πιθανή, όλα ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται. Ακόμη και η πολυθρύλητη  "εκλογική ετυμηγορία", που θα αποδειχθεί ότι ήταν αποτέλεσμα "λαϊκής εξαπάτησης".
            Επομένως όλοι πιο σεμνά και ταπεινά!
            " Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου