theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

   Τη Δευτέρα στις 15-Ιουνίου 2015,  έλαβε χώρα η αποχαιρετιστήρια γιορτή για το εκπαιδευτικό έτος 2014-15 του δημοτικού σχολείου Κακοβάτου με μεγάλη επιτυχία. Εδώ είχα την τιμή να παρευρεθώ από την αρχή μετά από σχετική πρόσκληση (να είναι καλά ο κουμπάρος μου)και έτσι κατέγραψα όλα τα δρώμενα.
   Η όλη γιορτή ήταν καταπληκτική και αυτό φαινόταν στα πρόσωπα όλων, μαθητών, γονέων και δασκάλων. Πανέξυπνα, σύγχρονα σκετσάκια που απηχούσαν το χάσμα των γενεών και τις μεταβολές των εποχών. Περισσότερο δε άρεσαν τα δυο παιχνίδια, όπου συμμετείχαν και πολλοί γονείς. 
   Βλέποντας αναλογίστηκα τα δικά μας αλλοτινά χρόνια που κάθε Εθνική γιορτή λέγαμε ποιήματα και παίζαμε διάφορα σχετικά σκετς, ντυμένοι ανάλογα σε ήρωες της Επανάστασης με στριφτά μουστάκια,φουστανέλες και φέσια. Στο δε Γυμνάσιο στο τέλος  κάθε χρονιάς, κάναμε γυμναστικές επιδείξεις, χώρια τα αγόρια από τα κορίτσια. Ακολουθούσαν  αθλητικοί αγώνες. Η τάξη μου, αν και Ε΄ Γυμνασίου (Β΄ Λυκείου τώρα) είχε σαρώσει τις πρώτες νίκες που συνοδεύονταν από κύπελλα, χορηγίες των διαφόρων καταστηματαρχών. Μάλιστα εγώ ακόμα το έχω, μια και είχα κερδίσει το δρόμο των 400 μέτρων. Ωραίες, γλυκές εποχές. 
...Άντε και του χρόνου!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου