theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ

       Για την καταδίκη σχετικά με την αγορά του απορριμματοφόρου Κλικ ΕΔΩ   στελέχη της δημοτικής αρχής (δυο από τους αντιδήμαρχους) πάνω στο δημαρχείο  μου τόνισαν κατηγορηματικά και επίμονα  και υπερτόνισαν ότι είναι πλεκτάνη και τα πράγματα έχουν ως εξής:
-   Κατά αρχάς δηλώθηκε ως μικρή αξία προκειμένου να πληρωθούν μικροί φόροι
- το χρηματικό ένταλμα πληρωμής  με συνολικό ποσό 40.590 ευρώ βγήκε  στο όνομα του Μυλ.....και το οποίο εισέπραξε από την τράπεζα, Επομένως λέει ψέματα ο προμηθευτής και θέλει κρέμασμα.
Έτσι ακριβώς μου είπαν.....και μάλιστα ότι κόβεται επιταγή το υποστήριζε μετά επιτάσεως και ένας εργολάβος που παραβρέθηκε στην κουβέντα. 
            Να όμως που η αλήθεια πολλάκις βρυκολακιάζει και ιδού:
Το ένταλμα πληρωμής δεν κόπηκε σαν επιταγή ώστε  να πάει ο προμηθευτής στην τράπεζα να την εξαργυρώσει και να πάρει τα λεφτά του αλλά όλα έγιναν χέρι-χέρι. Το ίδιο το ένταλμα υπογεγραμμένο από τον  Νίκο Λαμπρόπουλο, τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο το αναφέρει σαφέστατα και καθαρά στην κάτω μεριά πριν τις υπογραφές: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΈΛΑΒΑ 39270 ΕΥΡΏ ΜΕΤΡΗΤΑ. 
Και έρχεται ο κυρ Αντώνης και καταθέτει στο σεβαστό δικαστήριο:
« Δεν είχα καμιά ανάμειξη ούτε με τον Γερμανό έμπορο και ουδέν έπραξα για την αγορά του απορριμματοφόρου και του εκτελωνισμού του . Ολα τα ανέλαβαν από την δήμο Ζαχάρως. Το έκαναν για να εξυπηρετήσω τον Πανταζή Χρονόπουλο και τονν δήμο Ζαχάρως . Εγώ στο τέλος έλαβα από τα 40.590 ευρώ μόνο τα 7.000 ευρώ για να πληρώσω την εφορία και το ΦΠΑ…» -α αναφέρει στην απολογία του ο ιδιώτης προμηθευτής.
     Εξάλλου στη δικογραφία αναφέρεται και η αξία αγοράς από τη Γερμανία 1800 ευρώ. 
    Το άλλο δε που υποστήριξαν είναι ότι για απιστία μόνο ο Μήτσος δικάστηκε, ο δε Πανταζής δικάστηκε για ηθική αυτουργία. Πραγματικά είναι για γέλια οι άνθρωποι, αφενός η απόφαση δεν κάνει διάκριση και αφετέρου έχουν πλήρη άγνοια ότι ή ηθική αυτουργία είναι βαρύτερο αδίκημα από την απιστία. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟΥ
 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


  
  Απορίας άξιον είναι γιατί ανάμεσα στους  κατηγορούμενους   δεν είναι και άλλοι καθότι η διαδικασία της πληρωμής σε  ΜΕΤΡΗΤΑ έγινε από τον τότε ταμία οπότε εμπλέκονται και άλλοι και δη υπάλληλοι. Το πιο πιθανό η "τροϊκα" έδρασε στο παρασκήνιο και οι υπόλοιποι δεν πήραν χαμπάρι τίποτα. 
     Επί του θέματος καλό θα ήταν να μας ενημέρωνε ο κ Καβουρίνος (1),  που αν και δεν είναι νομικός σύμβουλος του δήμου  είναι όμως δικηγόρος κοντά ....στο δήμο. 

    Ως υστερόγραφο παραθέτω ακριβώς τα λόγια ενός ...ΑΛΛΟΥ: "Τούτη τη φορά δεν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη αλλά να την έχουν ξεκοκκαλίσει" 

(1) Δεν σας κρύβω, άλλωστε όλα τα έχω και τα γράφω φανερά, με τον κ. Καβουρίνο στο παρελθόν είχαμε καλή συνεργασία και μάλιστα από μέρους του ταχεία και σαφή πληροφόρηση για κάποιο θέμα σχετικό. (κλικ ΕΔΩ) Οπότε δικαιολογούμαι τα μέγιστα να αναμένω και τώρα τάχιστα ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου