theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ .....ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

       Ένα από τα κατακαλυτερά μου και πιο αρεστά βίντεο είναι αυτό που είχα πάρει τον Μπάρμπα Αντώνη Κοκαλιάρη  στην κατακαημένη Μάκιστο, πρόπερσι το καλοκαίρι. Μετά από αρκετό καιρό έφυγε, πήγε βαρκάδα στον Αχέροντα   .....
Αξίζει πάλι να τον απολαύσουμε, γιατί τέτοια μαθήματα για τη ζωή και τη Δημοκρατία σπανίζουν :


  Ο Μπάρμα Αντώνης ένα από τα θέματα που θίγει με λόγια σταράτα είναι κι αυτό της μεταπίδησης του Θανάση Κανελόπουλου αμάσως μετά τις εκλογές του ΄77 από την Ενωση Κέντρου- Νέες Δυνάμεις,  όχι τότε είχε ονομαστεί Ε.ΔΗ.Κ,  στη Ν.Δ. του Καραμανλή. Βεβαίως ο Θανάσης Κανελόπουλος ήταν ένα από τα πιο διαπρεπή και λόγια τέκνα της Ηλείας, όμως η τότε μεταπήδηση (τούμπα) προκάλεσε πολλά ερωτήματα στο λαό του νομού μας.Υπόψη σε όλες τις προηγούμενες εκλογές (63,64,74,77) είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους σε όλο τον νομό.Νομίζω ότι στα νιάτα του ήταν και Μακρονησιώτης.
    Για αυτό το γεγονός έχω μια προσωπική μαρτυρία από τις εκλογές του ΄77 (24 ετών....) όταν πηγαίναμε με ένα λεωφορείο από το χωριό στον Πύργο που θα εκφωνούσε προεκλογικό λόγο ο αρχηγός  τότε της Ε.Κ.-Ν.Δ. Γεώργιος Μάυρος. Μέσα στο λεωφορείο ήταν και ο Θ. Κανελόπουλος. Η συνέχεια μαζί και άλλα συναφή στην παρακάτω ταινία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου