theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Η χθεσινοβραδινή ορκωμοσία του νέου δημάρχου και όλων των αιρετών προεστών ήταν επιβλητική!!!

   

    Χτες έλαβε χώρα στη άνω πλατεία της Ζαχάρως η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής [του δημάρχου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου και των δημοτικών συμβούλων] αλλά και των συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων.
 Η ορκωμοσία ήταν θρησκευτική και πολιτική. Στη θρησκευτική πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας συμπαραστατούμενος από τους ιερείς των ενοριών του δήμου μας και την ακολούθησαν όλοι οι σύμβουλοι και παρασύμβουλοι εκτός από τους πέντε της παράταξης της Λαϊκής Ενότητας και τον δικηγόρο Παναγιώτη Βάγια νεοεκλεγέντα κοινοτικό σύμβουλο της Φιγαλίας και μπράβο του γιατί ήταν μόνος που είχε τα κότσια.
     Δεν βρίσκω λόγια να χαρακτηρίσω την παρουσία του κόσμου. Πραγματική λαοθάλασσα, πανζουρλισμός!!! 
   Στην κυριολεξία έγινε χαμός. Επιτέλους ο κόσμος έβγαλε το άχτι που τόσα χρόνια είχε φωλιάσει και είχε γίνει μεγάλο αγκάθι στην    καρδιά του. 
   Βεβαίως σήμερα όλοι συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή και έχουμε καιρό να πούμε πολλά, Εμείς πάντα στις επάλξεις μας, θα επικροτούμε τα σωστά και θα επικρίνουμε τα αντίθετα.
Οι  ελπίδες όχι για εναλλαγή, που έλαβε χώρα, αλλά για πραγματική Αλλαγή σε όλο τους δημότες του δήμου είναι μεγάλες και πολλές. 
  Όλες οι συγκυρίες και οι συνθήκες είναι υπέρ του νέου δημάρχου. Οι 16 από τους 21 δημοτικούς συμβούλους είναι δικοί του  και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εφαρμόσει τα σχέδια του, ας έχει τοποθετηθεί ο πήχης ..πολύ ψηλά. 
   Όμως ας πάμε στις φωτογραφίες που κατά κάποιον τρόπο απεικονίζουν την πραγματικότητα:













































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου