theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΟΙ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ-ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

     Σίγουρα το έγκλημα ήταν στυγνό κατά της ανθρωπότητας και ας παραληρούν οι απανταχού Ελληνάρες, κι ας αφήσει τα μυξοκλάματα η Ν.Δ αφού τόσα χρόνια είναι   νεκροθάφτης χιλιάδων ψυχών στα τάρταρα της Μεσογείου. Βεβαίως την κύρια ευθύνη  την έχει η Ε.Ε., αυτή είναι το γραφείων κηδειών και η Ν.Δ ένα από τα τέσσερα μαύρα κοράκια που σηκώνουν τα φέρετρα.   
     Κρικέτοι έχει πάρα πολλούς η λαΙκή δεξιά , ειδικά στην περιοχή, από Κυπαρισσία μέχρι τη Ζαχάρω οι περισσότεροι τέτοιοι είναι περισσότεροι οπαδοί της. Η ξενοφοφία και ο ρατσισμός μαζί με την περιβαλλοντική  αναισθησία είναι είναι οι κυρίαρχες αντιλήψεις. Να κάτσουν στη χώρα τους λένε, πως ξεκινούν έτσι, οι διακινητές είναι οι εγκληματίες και πάση περιπτώσει η Ελλάδα έχει φουλάρει από τέτοιους που γίνονται κλέφτες. Όμως ξεχνούν ή αγνοούν μέσα στη τύφλα τους από την  ...εθνικοφροσύνη, ποιοι βύθισαν τις χώρες τους στο αίμα και στον όλεθρο, μετά μάλιστα από το αίσχος της αποικιοκρατίας. 
Όλοι τους όμως τους θέλουν σαν υποζύγια στη δούλεψή τους

Γ Για κοιτάτε το καλά τον λεβέντη!! , Δεν είναι κατά όμοιος με τους περισσότερους "συμπατριώτες" μας; Μαγουλάκια, γραβατούλα και μαλλί με τη σχετικά καραφλιτσα! 
Οι υπόλοιποι είναι κρυμμένοι από πίσω του. 
      Η βαρβαρότητα κέρδισε κατά κράτος την ανθρωπιά....
    Αυτή είναι η αλήθεια, αγαπητοί μου, και μη  ψάχνουμε ...τη βελόνη στην άμμο. Για ακούστε τι λένε στα καφενεία όλοι οι καθώς πρέπει κύριοι ή ρωτήστε και τους δήμαρχους και δημαρχεύοντες, Αυτοί ξέρουν...
   

Όμως η τιμωρία έρχεται σιγά-σιγά αλλά θα είναι αμείλιχτη και υποχθόνια, όπως είναι η  χθόνια θεά της μανίας και της οργής, η Αληκτώ,
η μία από τις 3 χθόνιες Ευμενίδες. Ήδη   ξεσηκώθηκε και εκστρατεύει και με τη φοβερή συνοδεία της, τα φίδια θα για την εκδίκηση. 
      Όλο το καλοκαιράκι η θάλασσα κάθε τόσο στις πολυσύχναστες παραλίες του Ιονίου θα ξεβράζει σεσηπότα πτώματα και δη  μικρών παιδιών. Αλλά και κάθε χελώνα [1] μαζί με τα αυγά της θα αποθέτει στην αμουδια τέτοια πτώματα. 

Φαντάζεστε τί έχει να γίνει;  
    Ανατριχίλα!!!
[1] Τότε ο κ. δήμαρχος των ΜΝΗΜΟΣΎΝΩΝ δικαιολογημένα "ταφόπλακα της ανάπτυξης του τόπου" θα τις αποκαλεί, αλλά για το βασικό νεκροθάφτη μόκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου