theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜ0Σ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..

       Τελειώσαμε και με τις εθνικές εκλογές με τα γνωστά αποτελέσματα στο νομό και γενικά στη  χώρα μας και τον απόηχο του τρανού παραδείγματος του Τσίπρα. Τέλος πάντων  μπαίνουμε στον αστερισμό των δημοτικών που είναι πρόσφορο έδαφος για άμεση κριτική. Οπότε τόσα και τόσα έχουμε να πούμε. Υπολόγιζα λοιπόν να αρχίσουμε το...βιολί από τη Δευτέρα, όμως στη Ζαχάρω έλαβαν χώρα αξιοσημείωτα πράγματα και.. θάματα! Προχτές λοιπόν εμφανίσθηκε ένα κείμενο ανώνυμο, σκέτο λιβελογράφημα εν είδει προκήρυξης και δη στο βαθύ σκότος. 

 
    Εν πρώτοις χαρακτηρίζεται από πλήθος σολοικισμών, βαρβαρισμών και σωρεία φληναφημάτων και όλα υπό συντακτικές και νοητικές ασυναρτησίες. Το κυριότερο δε είναι η κουκούλα, η τιποτένια ανωνυμία! Οπότε πρόκειται περί ανεκδιήγητου συγγραφέα, εντελώς αμόρφωτου, από τα κοινώς τσούκια΄. Τέτοια η Ζαχάρω, οΚακόβατος κα τα  λοιπά χωριά της περιοχής είναι γεμάτα.  Όπως π.χ εκείνος ο  γυμνολέμης κόκορας  από την θρυλική Άλβενα, ο Ζαχαραίος Δομέστοιχος και τόσα άλλα φυντάνια.
    Κυρίως αυτές οι ανώνυμες δήθεν καταγγελίες αλλά στην ουσία μπουρδολογίες του ποταπού κιτρινισμού, που κινούνται στο σκοτάδι του παρασκηνίου,  είναι  δείγματα κρυπτοφασιστών ή κλούβιων χρυσαύγουλων.
     Ως προς το περιεχόμενο; Γενικόλογες, σαθρές καταγγελίες στους δημοτικούς συμβούλους,  3 αντιδημάρχους που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί πριν αρκετό καιρό. Ο κιτρινισμός στην πιο χυδαία , φτηνή και γελοία μορφή του, τη γνωστή Ζαχαραία! Διαβάστε τη μια-μια και κρίνετε. Σίγουρα θα το βαθμολογήσετε με μια μεγάλη μηδενικούρα. 
     Ως προς τον δράστη, έχω να αναφέρω τα εξής:
  Μετά από μια παραβατική ενέργεια η αστυνομία εν πρώτοις οδηγείται από το κίνητρο της άμεσης ωφέλειας. Δηλαδή όποιος έχει ωφέλεια από το αποτέλεσμα. Στην προκειμένη περίπτωση ο άμεσα ωφελημένος είναι ο κ. Δήμαρχος, Τελεία και παύλα. Σίγουρα λοιπόν δράστης είναι άτομο της αυλής του. [1]
      Την άλλη μέρα εμφανίστηκε μια απάντηση στο FB , κι αυτή γενικόλογη και αόριστη, η εξής:
[2]

   Εδώ αναφέρεται ως δράστης, το  'ζευγαράκι" [με συγγένεια 2ου βαθμού] που τόσο πολύ ευθύνεται για την αφύσικη κατρακύλα του δήμαρχου. ¨Όχι ότι ο ίδιος δεν έχει ευθύνη, την περισσότερη μάλιστα. Παρεμπιπτόντως να κατακρίνω  και να καυτηριάσω μετά μέγιστης βδελυγμίας  την επαίσχυντη συμπεριφορά του παραδήμαρχου, αδελφού του στον πρωτοξάδελφό τους Δημήτρη Μιχαλόπουλο, αυτού του πράου και σένιου ατόμου, και δη δημόσια, στην πλατεία της Ζαχάρως, μπροστά σε πλήθος κόσμου. Και αυτό συνετέλεσε αρκετά στην απύθμενη κατρακύλα με αποτέλεσμα να του γυρίζουν την πλάτη πολλοί πρώην φίλοι και συμπαραστάτες... Για την όλη κατάσταση έχω ιδία αντίληψη  και με τον καιρό όλα θα τα φέρουμε  στη φόρα..

ΕΚΤΑΚΤΟΝ

κλικ ΕΔΩ 
 ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ, ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ
 ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΣ ΑΡΑΙΣΤΕΡΑΣ; 

[1]  Να πω την αλήθεια η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι πίσω από αυτά είναι ο γυμνολέμης κόκορας εξ Άλβενας, μια και αυτός μας έχει συνηθίσει με τέτοια άθλια  ανώνυμα δημοσιεύματα. Όμως τελικά η συγκεκριμένη γραφή δεν έχει καμία σχέση με τη δική του, εκτός κι αν πρόκειται περί εσκεμένης  ....πλεκτάνης.
[2] Πάντως διαχειριστής στα "νταραβέρια δηλώνεται ο Γιάννης Σιδέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου