theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    [Απεστάλη  ήδη.} 
      Κε Πρωθυπουργέ

      Σε χαιρετούμε συντροφικά και να ΄σαι καλά σαν τα ψηλά βουνά.
     Εδώ κάτω στον δήμο Ζαχάρως έχουμε μια πολύ σκοτεινή και μπερδεμένη κατάσταση, που απαξιώνει κάθε αρχή και αξία της Δημοκρατίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ
  Συγκεκριμένα σε όλα τα δημοτικά θέματα κάνει κουμάντο  ο έκπτωτος δήμαρχος, καταδικασμένος πολλάκις από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για μια σειρά ανοσιουργήματα, κινούμενος και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο  άνετα και προκλητικά. Παρά δε τις όποιες διαμαρτυρίες   της δημοτικής αντιπολίτευσης συνεχίζεται η ίδια κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια.
     Όμως αυτό το θλιβερό φαινόμενο το επαυξάνει η κατάφωρη εύνοια και το σιγοντάρισμα που τυγχάνει από όλα περίπου τα ΜΜΕ του Πύργου, ηλεκτρονικά και έντυπα καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάει στον κόρακα, αυτοί είναι ιδιώτες επιχειρηματίες και έτσι κρίνουν και επιλέγουν. Βεβαίως έτσι απαξιώνουν και υποβιβάζουν το λειτούργημα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της ελευθεροτυπίας αλλά για αυτούς ψιλά γράμματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα...
     Το πρόβλημα όμως μεγεθύνεται επειδή οι δικοί μας Ηλείοι βουλευτές του Σύριζα , όχι μόνο δεν αντιδρούν όταν παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις που συμμετέχει και ο έκπτωτος αντιδεοντολογικά και παράνομα, αλλά αντιθέτως συναγελάζονται χαριεντιζόμενοι. Τελευταία τέτοια περίπτωση ήταν τις προάλλες στην "βραδιά των Άσσων" που διοργάνωσε  η ναυαρχίδα του τοπικού τύπου "Πατρίς", όπου είχε προσκληθεί και ο έκπτωτος ως εκπρόσωπος του δήμου Ζαχάρως και μάλιστα συμμετείχε τιμητικά στους βραβεύσαντες!(1)
     Αυτή η ιστορία πιστεύουμε ότι αφενός απαξιώνει τις βασικές αρχές της Αριστεράς που είναι η διαφάνεια, η νομιμότητα και η ίδια η Δημοκρατία και αφετέρου μας εκθέτει και εμάς που παλεύουμε τόσα χρόνια.  .(2) 
    Νοιώθουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σας αναφέρουμε τα καθέκαστα μια και τους αποστείλαμε την διαμαρτυρία μας χωρίς όμως να λάβουμε καμία απάντηση.
      Δεν ξέρουμε τι θα πράξετε, αλλά πάντως αναμένουμε μια απάντηση και εκ των προτέρων ευχαριστούμε.

(1) Από τους τρεις δεν συμμετείχε η βουλευτής Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη
(2) Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Μπαξεβανάκη, αλλά και υπόσχεση όλων μας

                                              Ομάδα Συριζαίων από τη Ζαχάρω    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου