theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρία-καταγγελία για τους Ηλείους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



     Ας με χαρακτήρισε ο "σύντροφος" της Νομαρχιακής μάλιστα εμμονικό, εγώ θα επιμείνω και θα το τραβήξω μέχρι τα άκρα καθότι το θέμα είναι πέρα για πέρα πολιτικό!
Αποτέλεσμα εικόνας για Η βάση του ΣΥΡΙΖΑ  Αναφέρομαι στο θέμα των Ηλείων Βουλευτών του Σύριζα (1) που σιγοντάρουν τον Πανταζή, αποδεχόμενοι  την παρουσία του σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ως θεσμικό εκπρόσωπο του δήμου (2) αν και είναι έκπτωτος αλλά και καταδικασθείς πολλάκις με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, θέμα που τόσο απήχηση έχει για μας τους Ζαχαραίους.
    Την Τρίτη στις 13 Μαρτίου   (κλικ ΕΔΩ) τους απέστειλα ένα μήνυμα -διαμαρτυρία και ενώ έπρεπε να απαντήσουν αμελλητί (νέα λέξη της εποχής), αν έτρεφαν λίγο πολιτικό σεβασμό στη βάση, σε μας τους στρατιώτες, με έγραψαν στα ...παλιά τους υποδήματα!
    Παρά ταύτα  χθες τους ξανάστειλα νέο μήνυμα και τους υπενθύμισα την ....αμέλεια τους αλλά και τους επέστησα την προσοχή σε ό,τι ήθελε προκύψει αφού το επόμενο βήμα είναι να τους ξεμπροστιάσω στα ανώτερα κλιμάκια, 
Ιδού το νέο μήνυμα:
     Κύριοι Βουλευτές
    Στις 13 Μαρτίου (*) σας έχω αποστείλει ένα μήνυμα-διαμαρτυρία αλλά δυστυχώς δεν μου απάντησε κανείς σας. Θέλω να πιστεύω ότι λόγος είναι, ας πούμε η αμέλεια, ή η αβλεψία ή κάτι άλλο ανάλογο, μια και αρνούμαι να υποθέσω οτιδήποτε άλλο που άπτεται της δημοκρατικής δεοντολογίας.
       Περιμένω….
(*) Δημήτρη στις 15 Μαρτίου το έστειλα και στο e-mail του υπουργείου.

(1) ΟΙ άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων ποσώς μας ενδιαφέρουν μια και χορεύουν στον ίδιο σκοπό ... με τους διοργανωτές..
(2) Πολύ καλά ισχυρίσθηκε ένας φίλος και σύντροφος. ότι όλο αυτό το "παιχνίδι" που τους εκθέτει νομιμοποιώντας τον έκπτωτο είναι στημένο από το ντόπιο σάπιο κύκλωμα του τύπου και του παρατύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου