theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΌΝΩΝ!!!

         Πολλές φορές έχουμε τονίσει ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στη Sugartown από κάτω θα βρεις ένα σκάνδαλο, άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγάλο. 
     Στην ανάρτηση  της 2-2-18 (κλικ ΕΔΩ) έγραφα επί λέξει: 


 Για δε την οδοποιία  που διατυμπάνισε μεγαλοπρεπώς στην κοπή της πίτας ως τετελεσμένο έργο,  όλοι μιλάνε για ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και βόμπα που θα εκραγεί. Και εδώ δεν έχει πιάσ' τ΄ αβγό και κούρευτο, καθότι  τα 500.000 ευρώ του Μολυβιάτη δεν έκαναν φτερά και κρύφτηκαν σε μια σπηλιά στη Βουνούκα και άντε βρέστα. Αλλά τα άρπαξε  η γνωστή λιάρα  γίδα που γυρίζει σε όλα τα χωριά και μάλιστα με μια μεγάλη κουδούνα!  


     Συγκεκριμένα πρόκειται για την οδοποιία στα επάνω χωριά, Αρτέμιδα, Μάκιστο, Μηλέα και Χρυσοχώρι που έλαβε χώρα πριν ένα χρόνο και σημειωτέον είναι από τα χρήματα του Μολυβιάτη με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ. 
    Με μια ματιά, όποιος κάνει μια βόλτα εκεί πάνω, η εικόνα είναι απελπιστική.   Σίγουρα ο  Εισαγγελέας θα πάρει πάλι το όπλο του, η προχειροδουλιά, η τσαπατσουλιά βγάζει μάτι, είναι καραμπινάτες. 
    Σημειωτέον ότι τα έργα αυτά είναι φρέσκα, περυσινά, αφού μέχρι τώρα δεν έχει γίνει παραλαβή από επιτροπή του δήμου. (1)
    Ρωγμές, μέσα στη μέση του δρόμου, κατολισθήσεις και σωρηδόν ατέλειες.  Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, μηχανικός και τέτοια, με μια απλή ματιά κατανοείς ότι το υπόστρωμα, η άσφαλτος που έχουν ρίξει είναι ελάχιστη, φλούδα!!!  

1
                                                      Παρακαμπτήριος Αρήνη-Αρτέμιδα 1 και 2
2

3
                                             Οδοποιία Μακιστος - Μηλέα (3,4, και 5) 
4

5

Το μέγεθος της ζημιάς δεν λέγεται με λόγια. Και υπόψη:

Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες πριν τις μεγάλες βροχές 
και πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας.

  Όμως  το σπουδαιότερο και ατυχέστατο για τους λεβέντες είναι το εξής:

   Στην επιτροπή παραλαβής συμμετέχει κατόπιν κλήρωσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος μαζί με δυο κυρίες μηχανικούς, οι οποίες μάλιστα έχουν υπογράψει. Ο Αλεξανδρόπουλος όμως επουδενί υπογράφει !Οπότε καλά φαντάζεστε έχει να γίνει το σώσε!

(1) Για κάθε έργο η επιτροπή παραλαβής επιλέγεται κατόπιν κληρώσεως που είναι η πιο δημοκρατική μέθοδος εκλογής, πράγμα που εφαρμοζόταν στην Δημοκρατία της κλασσικής Αθήνας σε όλες τις πράξεις! Εξού και άμεση Δημοκρατία σε αντίθεση με την αντιπροσωπευτική που ισχύει σήμερα σε όλα τα κράτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου