theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το ¨μπάχαλο¨του Δήμου Ζαχάρως

Αξίζει να σας μεταφέρω ένα σχόλιο της ΠΑΝΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ (Εφημερίδα πολιτιστικού & Κοινωνικού Ενδιαφέροντος των Απανταχού Ολυμπίων και Φίλων) στο τελευταίο φύλλο (Αριθμ. 176) με τίτλο «Το ¨μπάχαλο¨του Δήμου Ζαχάρως».         
Το ζήτημα ...είναι του Υπουργείου Εσωτερικών, του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, των δικαστηρίων και της Περιφέρειας. Τώρα γιατί κρατούν όλοι κάποια ανεξήγητη στάση ή κινούνται νε με ρυθμό χελώνας και δεν δίνουν δίκαιη, άμεση και σύννομη λύση είναι απορίας άξιο. Έτσι ο Δήμος αυτός που ήδη έπρεπε να έχει ανασκουμπωθεί και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη σήμερα περιοχή του, ενόψει μάλιστα και του θέρους εξακολουθεί να ευρίσκεται ακόμη σε χειμερία νάρκη. Και αν εκδίδει αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο, όποιο κι αν είναι αυτό σήμερα, ο γ.γ. τις απορρίπτει επειδή δεν το αναγνωρίζει. Μα ω αγαπητέ μου είναι λύση αυτά; Εάν κατά τη γνώμη σας και βάσει των στοιχείων που έχετε, το Δημοτικό και οι επί μέρους επιτροπές του έχουν συγκροτηθεί παράτυπα και παράνομα, γιατί δεν παίρνετε και κάποια άλλα μέτρα; Τώρα ποια είναι τα μέτρα αυτά, μην περιμένετε να τα πούμε εμείς. 
Και σε μαθητές του Δημοτικού να το βάζατε σαν ζήτημα να βρούνε τη λύση του , σίγουρα θα απαντούσαν όλοι σωστά. Πάντως για να σοβαρολογήσουμε, το ζήτημα του Δήμου Ζαχάρως πρέπει να βρει τη λύση του σύντομα και δίκαια. Αυτό επιτάσσει το καλό των δημοτών του και αυτού του Δήμου ως θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου