theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΣΤΗ SUGAR TOWN Η ΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

"Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου''
Οι λεβέντες της πλειοψηφίας έγραψαν για άλλη μια φορά στα παλιά τους τα υποδήματα τις διατάξεις της Εποπτεύουσας Αρχής και τον ίδιο το νόμο!
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ξανάγινε προχθες η προσκληθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και έλαβαν χώρα οι ίδιες  τραγελαφικές ματσαραγκιές που τραυματίζουν και απαξιώνουν την ίδια τη Δημοκρατία.
Η αξιωματική αντιπολίτευση (οι 6 του Αλεξανδρόπουλου) και ο Μπούσμπουρας αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι η πρόσκληση και συμμετοχή του Πανταζή ως Δημάρχου είναι παράνομη επειδή βρίσκεται σε μόνιμη αργία. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο Καλλικράτης (άρθρο 67, εδάφιο 6) ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει: «στις συνεδριάσεις του συμβουλίου προσκαλείται ο δήμαρχος, αλλιώς η η συνεδρίαση είναι άκυρη……Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνεται νομίμως…»
Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα στο καφενείο.
Παρεμπιπτόντως θέτουμε και δυο καυτά ερωτήματα:
1.      Όταν ένας δημοτικός σύμβουλος αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του για οποιονδήποτε λόγο (παραίτηση, παρακώλυση, απαγόρευση) για να τον αναπληρώσει ο επόμενος δεν πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία που είναι η έγγραφη βεβαίωση στον πρόεδρο από τον ίδιο το σύμβουλο όταν πρόκειται για παραίτηση ή από τον επόπτη νομιμότητας όταν πρόκειται για κώλυμα, νομικό ή άλλο, υπό μορφή διαπιστωτικής πράξης, στη συνέχεια ορκωμοσία του αναπληρωτή και τέλος επιβεβαίωση δια διαπιστωτικής πράξης;
2.      Ο μπαρμπα-Θανάσης ο Σάσαλος, ο αγροφύλακας, από το Μπισχίνι δεν εξελέγχει αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος έχοντας πάρει λίγους ψήφους πιο πάνω από τον Καλογερόπουλο; Όμως γιατί δεν ορκίσθηκε αυτός ως  προηγούμενος αναπληρωματικός; Μήπως υπάρχει μεθόδευση υπέρ του άλλου; Αν είναι έτσι, ο μπαρμπαθανάσης έχει όλα τα δίκαια με το μέρος του που είναι ωρυόμενος Τούρκος.
Βεβαίως τα παραπάνω δεν είναι προσωπικά νταραβέρια, είναι δεοντολογικά και πολιτικά. Αλλά θα μου πείτε εδώ παραβιάζονται άλλα σοβαρά και κύρια, σε αυτά θα σταθούμε.
Τώρα περί αργίας του Πανταζή τι να προσθέσουμε; Χθες είδατε και την τύχη του περιβόητου Ψωμιάδη ακριβώς όπως και του Μαντούβαλου στον Πειραιά…. Αυτό μόνο: Ο Αποστολόπουλος το τελευταίο σχετικό έγγραφο με την έκπτωση του Μπιλιώνη σε ποιν δήμαρχο την απευθύνει;

Καμαρώστε τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου