theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

SUGAR TOWN: πάλι τα ίδια ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, τα ίδια ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, τα ίδια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ



Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου άρχισε κανονικά με προεδρεύοντα τον Κρανίτη ο οποίος υπογράφει και τη σχετική πρόσκληση. Όμως το μεγάλο αγκάθι ήταν ότι δημάρχευε ο εν αργία ευρισκόμενος Πανταζής με όλα τα παρελκόμενα  (υποδείξεις και νουθεσίες στον προεδρεύοντα και όχι μόνο). Αμέσως με την έναρξη πρώτο μέλημα του προεδρεύοντος ήταν να βγουν οι δημότες από την αίθουσα για να μη διαταραχθεί η τάξη, η ασφάλεια. Έτσι βλέπουν τη Δημοκρατία να παίρνουν αποφάσεις για το λαό στο όνομα του αλλά το λαό πέρα και στην άκρη.
Αξιοσημείωτα είναι τα εξής;
  • Ο Μπούσπουρας ύστερα από λίγο αποχώρησε από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας αρχής εξαρχής την παράνομη παρουσία του Πανταζή σαν δήμαρχος και όχι του Μπάνη σύμφωνα με τη σχετική διαπιστωτική πράξη.
  • Η αξιωματική αντιπολίτευση, η παράταξη ΝΕ.Δ.Α του Αλεξανδρόπουλου, σε αντίθεση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν αποχώρησε για δυο σοβαρότατους λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι να αποστερήσει εντελώς το επιχείρημα της πλειοψηφίας  ότι για την ακύρωση φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση που αποχωρεί και όχι η μη σωστή σύνθεση του δ.σ. που πραγματικά επικαλείται και ο Αποστολόπουλος. Ο δεύτερος λόγος είναι να ξεκαθαρισθεί πλέον εάν ο Πανταζής έχει δικαίωμα να δημαρχεύει και αν σε τέτοια περίπτωση η συνεδρίαση κρίνεται άκυρη ή όχι. Και το τελευταίο είναι, ακυρωθεί ή όχι η συνεδρίαση τουλάχιστον να υπάρχουν στις Επιτροπές και οι  αναλογούντες σύμβουλοι από την  αξιωματική αντιπολίτευση μια και τον θέμα του δημάρχου έχει αποφασισθεί αμετάκλητα από το ανώτατο δικαστήριο που είναι το Συμβούλιο Επικρατείας.

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο Αλεξανδρόπουλος θα προβούν σε μηνύτρια αναφορά κατά του Κρανίτη για παράνομη πρόσκληση στη θέση του δημάρχου αλλά και κατά του γραμματέα του δήμου για μη πρακτικογράφηση της όλης διαδισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου