theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΓΚΑΘΙΑ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

 Αγαπητοί μου θα διαβάσατε τα δυο ανώνυμα σχόλια για τη χθεσινή ανάρτηση. Η απάντηση του δεύτερου είναι από μόνη της αρκετή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όμως ο υπαινιγμός ήταν τόσο πρόστυχος και χυδαίος που ανάγκασε την ίδια την Τριανταφυλλιά αλλά και μένα να τα ...σούρουμε. Ιδού λοιπόν:
Φαίνεται πως κάθε δημοκρατική προσπάθεια στην Ζαχάρω πυροβολείται. Είναι γνωστό το καθεστώς που επικρατεί.Τώρα όσο για την εμφάνισή μου δεν πειράζει να την κρίνεις εσύ γιατί άνθρωποι ανώτεροι από σένα αξιόλογοι και με αξιοπρέπεια κρίνουν το έργο μου στην κοινωνία. Γιατί άλλωστε τον άνθρωπο δεν τον μετράνε με τα κιλά αλλά με το μυαλό κάτι που φαίνεται δεν διαθέτεις ανώνυμε.Εγώ παρουσιάζω έργο και μιλώ με το όνομα μου. Δεν είμαι δειλή να μιλάω ανώνυμα 
Τριανταφυλλιά Νιάρχου
Κακόμοιρε κουκουλοφόρε, την ανωνυμία σου  δεν την χρησιμοποιείς για την ατομική σου προάσπιση και προφύλαξη από τους τόσους κινδύνους που ελλοχεύουν στην περιοχή μας, πράγμα που δικαιολογείται κατά κάποιον τρόπο, αλλά λόγω … χαμηλού  επιπέδου. Όλα τα άλλα που γράφεις, πάει στο καλό ας τα δικαιολογήσουμε στο όνομα της ελευθερίας της γνώμης και σε τελευταία ανάλυση γούστο σου και καπέλο σου. Καθένας διαφημίζει ότι είναι, ότι έχει και ότι παράγει!
Όμως η σχετική νύξη σου  για την Τριανταφυλλιά είναι εντελώς ανεπίτρεπτη και ποταπή. Σίγουρα δεν υπάρχει το παραμικρό ελαφρυντικό περί ατυχούς έκφρασης και άλλων τέτοιων διότι η εμπάθεια και η κακεντρέχεια δεν κρύβονται με τίποτα. Η Τριανταφυλλιά είναι ΚΥΡΙΑ με όλα της και παράδειγμα για όλη την περιοχή μας. Τέτοιος υπαινιγμούς τους κάνουν …οι κομπλεξικοί ή βλάκες. Για αυτό σου αφιερώνω το  δοκίμιο του Ευάγγελου Λεμπέση: «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω» που δημοσιεύθηκε το 1941.
Τριανταφυλλιά να μη χολοσκάς ούτε μια σταλιά. Τα φωτεινά αστέρια λάμπουν στον ουρανό και κάτι τέτοια ανθρωπάκια προσπαθούν να κρυφτούν στο σκοτάδι αλλά η ταυτότητά  τους κάνει μπαμ σε όλους που έχουν λίγο κουκούτσι μυαλό….. από τη δυσωδία που σκορπάνε γύρω τους! 
Θ.Κόλλιας
Ο τύπος μας έστειλε και άλλο σχόλιο και προσπαθεί να το ρίξει δήθεν στο αστείο αλλά κι αυτό θέλει ...κότσια παρά  τα φύρδην - μίγδην και τους σολικισμούς. Αξίζει να το διαβάσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου